Το όνομά του θα παραμείνει Μποντ, Τζέιμς Μποντ. Το φύλο του, όμως, μπορεί και να διαφοροποιηθεί.

Αν και ο πράκτορας 007 αποτελεί σύμβολο αρρενωπότητας, η παραγωγός των ταινιών Μπάρμπαρα Μπρόκολι δεν αποκλείει μελλοντικά να αυτοπροσδιοριζεται ως non binary, δηλαδή να μην ανήκει ούτε στο ανδρικό ούτε στο γυναικείο φύλο, και να αποκαλείται «αυτοί» αντί για «αυτός» ή «αυτή».

Μιλώντας στο podcast Girls on Film, η Μπρόκολι μίλησε για τις προσπάθειες αντικατάστασης του Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος εγκαταλείπει τον ρόλο του Βρετανού κατασκόπου μετά το «No time to die». Ερωτηθείσα αν πιστεύει ότι ο 007 θα είναι πάντα άντρας, απάντησε: «Ναι, γιατί δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνουμε ταινίες στις οποίες γυναίκες παίζουν τους άντρες.

Πρέπει να κάνουμε περισσότερες ταινίες για γυναίκες. Νομίζω ότι ο Μποντ θα είναι άντρας». Η παρουσιάστρια του podcast Ανα Σμιθ αναρωτήθηκε, τότε, αν θα μπορούσε να μην ανήκει στο δυαδικό φύλο, κάτι που δεν απέκλεισε η Μπρόκολι. «Ποιος ξέρει; Εννοώ πως πιστεύω ότι είναι ανοιχτό σαν ενδεχόμενο. Πρέπει απλά να βρούμε τον κατάλληλο ηθοποιό», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μπρόκολι, ιδιοκτήτρια της εταιρίας παραγωγής των ταινιών Μποντ Eon Production, άφησε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποδυθεί μαύρος ηθοποιός τον 007. «Θέλουμε
ο ηθοποιός να είναι Βρετανός. Και οι Βρετανοί, όπως ξέρουμε, μπορεί να είναι πολλά πράγματα» ανέφερε.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr