Ανατροπή στο ΠαΣοΚ με Σχέδιο Αλλαγής και Νίκης από τον Παύλο Γερουλάνο

Ανατροπή στο ΠαΣοΚ με Σχέδιο Αλλαγής και Νίκης από τον Παύλο Γερουλάνο

Ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος για την ηγεσία του ΠαΣοΚ, τόνισε στην κεντρική του ομιλία ότι «δεν ερχόμαστε να διαχειριστούμε το σύστημα. Ερχόμαστε για να ανατρέψουμε το σύστημα». Στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην Αθήνα, άρχισε μιλώντας για την εμπιστοσύνη και την αγάπη των παρευρισκομένων, υπογραμμίζοντας ότι η απόφαση να διεκδικήσει την ηγεσία είναι τιμή του.

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο Γερουλάνος αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης στις επόμενες εκλογές, καλώντας τους ψηφοφόρους να τον στηρίξουν για να διασφαλίσουν την αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα και την επικράτηση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. «Στις 13 Οκτωβρίου, εγγυώμαι αλλαγή ηγεσίας στο ΠαΣοΚ!», δήλωσε.

Αναφερόμενος στην ανάγκη για σοβαρές αλλαγές στο ΠαΣοΚ, επεσήμανε ότι οι πολίτες περιμένουν από το κόμμα να συνδεθεί ξανά με την κοινωνία και να δώσει διέξοδο στα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. «Η παρουσία σας εδώ δηλώνει ότι πιστεύουμε στη Νίκη», τόνισε.

Ο Γερουλάνος δεν παρέλειψε να θέσει και τις ευθύνες των προηγούμενων διοικήσεων, επιτιθέμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη χωρίς να τον κατονομάσει, κάνοντας λόγο για επιλεκτική μνήμη. Τόνισε ότι η μόνη υποψηφιότητα που μπορεί να οδηγήσει σε νίκη είναι η δική του, γεμίζοντας το κοινό με ελπίδα για αλλαγή.

«Η Ελπίδα για αλλαγή είναι αυτό που αναζητούν οι πολίτες», είπε, αναφέροντας ότι η επιτυχία θα στηριχτεί σε μια δυνατή ηγεσία που αναλαμβάνει ευθύνες. Επανέλαβε την υπόσχεση του να ανοίξει διαδικασία ανάδειξης νέου αρχηγού μέχρι το 2027.

Αναλύοντας τα σχέδιά του για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο για τη χώρα, υπογράμμισε την ανάγκη για κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα στην κατανομή του πλούτου. Επισήμανε τη σημασία της στήριξης των ασθενέστερων και της ενίσχυσης της μεσαίας τάξης.

Κλείνοντας την ομιλία του, κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του ΠαΣοΚ σε μια μαζική κινητοποίηση για την αλλαγή ηγεσίας, επισημαίνοντας ότι «ήρθε η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα». Ο Παύλος Γερουλάνος δήλωσε έτοιμος να ηγηθεί ενός μεγάλου comeback για τη χώρα, προκειμένου να αποκατασταθεί η σχέση του κόμματος με την ελληνική κοινωνία.

Πηγή: tovima.gr