Αντιπαράθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για τον αποκλεισμό Κασσελάκη από τις εκλογές

Αντιπαράθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για τον αποκλεισμό Κασσελάκη από τις εκλογές

Η Όλγα Γεροβασίλη υποστήριξε ότι ο αποκλεισμός του Στέφανου Κασσελάκη από την προεδρική κούρσα του ΣΥΡΙΖΑ έγινε σύμφωνα με τους κανόνες του κόμματος, το οποίο είναι ο γνήσιος ερμηνευτής του καταστατικού. «Αυτό το κόμμα έκρινε πως δεν μπορεί να τον εκπροσωπήσει ως πρόεδρος», ανέφερε, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να του επιτραπεί ξαφνικά να συμμετάσχει στις εκλογές.

Αναφερόμενη στην πολιτική κατάσταση, η αντιπρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε τον Κασσελάκη ως την «κύρια αιτία του κακού». Όσον αφορά την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι «εξαιτίας του Κασσελάκη φτάσαμε στο 7-8 δημοσκοπικά».

Η Γεροβασίλη μίλησε για ένα σχέδιο που υλοποιεί ο Κασσελάκης, το οποίο στοχεύει στην απαξίωση και τη διαγραφή του παρελθόντος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ανέφερε ότι αυτό το σχέδιο εξυπηρετεί το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε σε προκλητικές στοχοποιήσεις εργαζομένων εντός του κόμματος, αναρωτούμενη αν υπάρχει κανένα κόμμα που να μην έχει επαγγελματικά στελέχη.

Επίσης, εξέφρασε την απορία αν ο κ. Κασσελάκης έχει επάγγελμα εκτός από το ότι επιθυμεί να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Περίπου δέκα», σύμφωνα με την Γεροβασίλη, είναι τα έμμισθα στελέχη που δούλευαν για τον Κασσελάκη.

Η έμπειρη πολιτικός, που μίλησε στο Live News του Mega με τον Νίκο Ευαγγελάτο, εκτίμησε ότι το συνέδριο θα διεξαχθεί κανονικά, εκτός κι αν ο Στέφανος Κασσελάκης προχωρήσει με σχέδια που θα δημιουργήσουν αναταραχή. Τόνισε την ανάγκη να προστατευτεί ο χώρος από ευτελισμό.

Πηγή: tovima.gr