Απόστολος Γκλέτσος η υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει σάρκα και οστά

Απόστολος Γκλέτσος η υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει σάρκα και οστά

Μία – μία, ο Απόστολος Γκλέτσος συγκέντρωνε τις τριάντα υπογραφές των μελών της Κεντρικής Επιτροπής προκειμένου να υποβάλει την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Το Σάββατο 4/10, ο ηθοποιός και πολιτικός βρέθηκε από νωρίς στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για να ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία, εξασφαλίζοντας μία από τις δύο προϋποθέσεις για τη συμμετοχή του, με την άλλη να είναι η δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες.

Με ένα στιλό στο χέρι και μια λευκή κόλλα αναφοράς, ο Γκλέτσος πήγαινε από μέλος σε μέλος, ζητώντας την υπογραφή τους. Κανείς δεν του αρνήθηκε, ενώ τα μέλη έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν και για άλλους υποψηφίους. «Να μαζέψετε υπογραφές από 29 γυναίκες», του προέτρεψε μία γυναίκα μέλος, ευχόμενη του καλή επιτυχία. «Θα το προσπαθήσω», απάντησε ο ίδιος με χαμόγελο.

Ο Γκλέτσος είναι ο πρώτος που εξέφρασε ενδιαφέρον για την προεδρία, προλαβαίνοντας τους υπόλοιπους υποψηφίους. Δημόσια, υποστηρίζει την υποψηφιότητά του και μιλά για τα οράματα που θέλει να φέρει, συνεχίζοντας να υμνεί τον Αλέξη Τσίπρα.

Πηγή: tovima.gr