Αποτελέσματα Β΄ Γύρου Εκλογών στο ΠαΣοΚ και οι Πρώτες Καταμετρήσεις Ψήφων

Αποτελέσματα Β΄ Γύρου Εκλογών στο ΠαΣοΚ και οι Πρώτες Καταμετρήσεις Ψήφων

Στη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων για την εκλογή νέου προεδρείου στο ΠαΣοΚ, μετά το κλείσιμο των καλπών στις 19:30, οι πρώτες πληροφορίες ήρθαν από το Μεγανήσι και από σημαντικές πόλεις του εξωτερικού, όπως το Λονδίνο, η Μελβούρνη, το Σίδνεϊ και οι Βρυξέλλες.

Στην Αντίπαρο, το αποτέλεσμα ήταν το εξής: Νίκος Ανδρουλάκης 100, Χάρης Δούκας 25. Στη Ραψάνη Κοζάνης, ο Ανδρουλάκης συγκέντρωσε 107 ψήφους, ενώ ο Δούκας 23. Στις Βρυξέλλες, ψήφισαν 136 άτομα, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να λαμβάνει 78 ψήφους και τον Χάρη Δούκα 51, ενώ 7 ψηφοφόροι ψήφισαν άκυρα ή λευκά.

Στο Λονδίνο, η συμμετοχή была 103 ψηφοφόροι, με τον Ανδρουλάκη να καταγράφει 71 ψήφους και τον Δούκα 28, ενώ 4 ψήφοι ήταν άκυροι ή λευκοί. Στις κάλπες της Αυστραλίας, η κατάσταση ήταν αντίστροφη: ο Νίκος Ανδρουλάκης κέρδισε στο Σίδνεϊ με 38 ψήφους σε σχέση με 8 του Δούκα, ενώ στη Μελβούρνη ο Χάρης Δούκας επικράτησε με 22 ψήφους έναντι 8 του Ανδρουλάκη.

Αυτό το εκλογικό σκηνικό έχει ήδη προσελκύσει την προσοχή και παρακολουθείται στενά μέσω του Live Blog του Βήματος, όπου και καταγράφονται όλες οι εξελίξεις γύρω από τις εκλογές στο ΠαΣοΚ.

Πηγή: tovima.gr