Επανένωση Σαμαρά και Καραμανλή στο Εορταστικό Street Party της ΝΔ

Επανένωση Σαμαρά και Καραμανλή στο Εορταστικό Street Party της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε χθες (30/9) με τους Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, τους δύο πρώην πρωθυπουργούς και πρώην προ presidents της ΝΔ, καλώντας τους στην εκδήλωση για τα 50χρονα γενέθλια του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στη Ρηγίλλης. Αυτή η προσέγγιση του Πρωθυπουργού δείχνει την προσπάθειά του να βελτιώσει το κλίμα εντός της ΝΔ, ιδίως μετά τις πρόσφατες αναταράξεις που προκάλεσε η «ανταρσία των 11».

Η ΝΔ ετοιμάζεται για μια μεγάλη γιορτή, που θα έχει τη μορφή street party στη Ρηγίλλης, προς τιμήν των 50 ετών από την ίδρυση του κόμματος. Εκτός από τον εορταστικό τόνο, οι διοργανωτές ελπίζουν ότι η εκδήλωση θα μεταφέρει μήνυμα ενότητας και κοινού στόχου για τα μέλη του κόμματος, ειδικά σε μια περίοδο όπου η ΝΔ διατηρεί οργανωμένη δομή και στρατηγικό σχέδιο για το μέλλον της χώρας.

Οι συναντήσεις των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά γίνονται ολοένα και πιο συχνές. Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, αναμένεται να συναντηθούν ξανά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα, κατά την τελετή αναγόρευσης του Αθανασίου Μαρτίνου σε επίτιμο διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προσφώνηση από τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ, καθηγητή Γεράσιμο Σιάσο, καθώς και παρουσίαση του έργου του τιμώμενου από τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής, καθηγητή Νικόλαο Αρκαδόπουλο. Βεβαίως, θα υπάρξει και ομιλία από τον Αθανάσιο Μαρτίνο.

Πηγή: tovima.gr