Η Ντόρα Μπακογιάννη Αξιολογεί τον Παύλο Πολάκη και την Κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ

Η Ντόρα Μπακογιάννη Αξιολογεί τον Παύλο Πολάκη και την Κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε: «Ο σοβαρότερος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Παύλος Πολάκης». Αργότερα, κατά την είσοδό της στη Βουλή, είχε συνάντηση με τον βουλευτή Χανίων, όπου του εξέφρασε και προσωπικά την άποψή της σχετικά με την κατάσταση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εγώ τέτοιο χάλι δεν το έχω ξαναδεί», είπε η Μπακογιάννη. Για να της απαντήσει ο Πολάκης: «Εγώ είμαι καλά και έχω ξεπεζέψει», ενώ εκείνη τον προέτρεψε να «ηρεμήσει λίγο και να ξεπεζέψει».

Στο περιστύλιο της Βουλής, ο Πολάκης έκανε επίσης δηλώσεις σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας: «βλέπω ότι συνεχίζει την ίδια απολιτίκ τακτική και δυστυχώς βλέπω κάποιους να ρίχνουν νερό στο μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Τον καλώ να πάρει αμέσως πίσω το εξώδικο». Επιπλέον, κάλεσε όλους να σταματήσουν τα σενάρια περί διαγραφών και δήλωσε: «Εγώ δεν θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει διαγραφή. Πρέπει να αναμετρηθούμε στα ίσα. Εγώ δεν θέλω να τον αποκλείσω, θέλω να τον νικήσω».

Ο Πολάκης παρατήρησε με χιούμορ ότι στην Κρήτη λέμε: «φτάνει έστω και ένας για να τους μαζέψει», αναφερόμενος στους ηγέτες του παρελθόντος όπως ο Βενιζέλος και ο Σκαριογιάννης, που είχαν πολύ μεγάλη παρέα.

Πηγή: tovima.gr