Καταδίκη από τον Στέφανο Κασσελάκη για τις προβοκάτσιες κατά της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Καταδίκη από τον Στέφανο Κασσελάκη για τις προβοκάτσιες κατά της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποδοκιμάζει την συγκέντρωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ έξω από την προγραμματισμένη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το ερχόμενο Σάββατο. Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ξεκαθαρίζει ότι κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναπαράγουν sms με τα οποία καλούνται -δήθεν εκ μέρους του- υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρωθούν έξω από το ξενοδοχείο όπου θα διεξαχθεί η συνάντηση.

«Αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες, όπως έκανα και κατά τη διάρκεια προβοκάτσιων στην επίσκεψη του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ», αναφέρει χαρακτηριστικά. Υπογραμμίζει την ανάγκη τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να έχουν την ελευθερία να λάβουν τις αποφάσεις τους χωρίς παρεμβολές και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. «Όλοι θα κριθούμε με τον μόνο τρόπο που αρμόζει: την ψήφο της βάσης», καταλήγει.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις πρόσφατες πληροφορίες, φέρονται να έχουν σταλεί sms και email από υποστηρικτές του Κασσελάκη που καλούν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να παραβρεθούν στη συγκέντρωση με σκοπό να σαμποτάρουν την διαδικασία της Κεντρικής Επιτροπής.

Πηγή: tovima.gr