Καθοριστική Στιγμή για το Μέλλον του Κόμματος σύμφωνα με την Όλγα Γεροβασίλη

Καθοριστική Στιγμή για το Μέλλον του Κόμματος σύμφωνα με την Όλγα Γεροβασίλη

Η Όλγα Γεροβασίλη αναφέρθηκε στην ψηφοφορία που αφορά τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από την εκλογική διαδικασία, χαρακτηρίζοντάς την ως «μια καθοριστική στιγμή για να διασώσουμε το κόμμα μας και την ιστορία μας». Η αντιπρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι η ψηφοφορία αυτή αποτελεί «μίνιμουμ πράξη αξιοπρέπειας».

«Είμαστε στο σημείο αυτό μετά από συγκεκριμένες συμπεριφορές και τοποθετήσεις σε πολιτικά θέματα, καθώς και ζητήματα ήθους και ύφους, που ευθύνονται για τις ενέργειες του πρώην προέδρου» επισήμανε η κ. Γεροβασίλη. Παράλληλα, τόνισε ότι το κόμμα αντέδειξε πολύ μεγάλη ανοχή και υπομονή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η αντιπρόεδρος σημείωσε επίσης πως «δεν κάναμε επιθετικές ενέργειες, αλλά αμυντικές». Έκανε αναφορά στον κώδωνα του κινδύνου που έκρουσε από τον Φεβρουάριο στο συνέδριο, όταν η προσωπική της άποψη δεν ήταν πλειοψηφική, αλλά σήμερα η κατάσταση είναι διαφορετική, καθώς «οι κινήσεις μας είναι αντίκτυπος στην δράση. Λέμε ένα ως εδώ».

Αναρωτήθηκε για τα άτομα που μιλούν για τη δημοκρατία εντός του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τονίζοντας ότι αυτοί που στο παρελθόν δεν ανέχονταν καμία διαφορετική άποψη, δημιουργούσαν εσωτερικούς εχθρούς και υπονομευτές. Συμπέρανε ότι η σημερινή ψηφοφορία είναι κρίσιμη για το μέλλον του κόμματος.

Πηγή: tovima.gr