Μεγάλη Συμμετοχή στην Εκλογική Αναμέτρηση του ΠΑΣΟΚ γεμίζει τις Ουρές Η ελπίδα για μια ισχυρή Αντιπολίτευση

Μεγάλη Συμμετοχή στην Εκλογική Αναμέτρηση του ΠΑΣΟΚ γεμίζει τις Ουρές Η ελπίδα για μια ισχυρή Αντιπολίτευση

Η συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ είναι αισθητά μεγαλύτερη σε σύγκριση με το 2021, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλεγεί. Μάλιστα, τα ποσοστά δείχνουν ότι αρκετοί νέοι ψηφοφόροι αναμένονται να συμμετάσχουν. Σε αρκετές περιοχές, όπως οι Βόρειες και Νότιες προάστια, οι πολίτες περιμένουν με ανυπομονησία στην ουρά και συζητούν την ενδιαφέρουσα πορεία του κόμματος.

Στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών, οι πολίτες σχηματίζουν ουρές, με πολλές συζητήσεις να διεξάγονται γύρω από τον φερέλπιδο υποψήφιο που πιστεύουν ότι θα μπορούσε να φέρει αλλαγές στην πολιτική σκηνή της χώρας. Η πλειονότητα εκφράζει την επιθυμία για μια σοβαρή αντιπολίτευση και τονίζει την κρίση που επικρατεί στη χώρα.

Στη Νέα Σμύρνη, οι πολίτες εκφράζουν τις απόψεις τους για την κατάσταση της πολιτικής και τις προοπτικές του ΠΑΣΟΚ, αναμειγνύοντας τις προσωπικές τους ιστορίες με τις πολιτικές τους προτιμήσεις. Μεταξύ αυτών, οι «παλαιοπασόκοι» αναπολούν τις «όμορφες εποχές» του κόμματος και σχολιάζουν τις τρέχουσες υποψηφιότητες.

Στον Βύρωνα, τα μέλη της τοπικής οργάνωσης επισημαίνουν ότι βλέπουν άτομα που δεν έχουν ξαναδεί να έρχονται να ψηφίσουν, δείχνοντας την αύξηση της συμμετοχής σε σχέση με τα παλαιότερα εκλογικά αποτελέσματα. Μάλιστα, στα Βριλήσσια, το 60% των πολιτών παίρνει μέρος στον εκλογικό διαδικασία, κρατώντας τα έγγραφά τους και ενδιαφερόμενοι να γίνουν μέλη του κόμματος.

Ενώ η μέρα συνεχίζεται, οι γύρω περιοχές παρουσιάζουν μια ζωντανή ατμόσφαιρα ενόψει των εκλογών, με τον καιρό να ευνοεί τη συμμετοχή και πολλούς ανθρώπους να επιλέγουν να ψηφίσουν πριν πάνε για τη βόλτα τους. Οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν στις 7 το απόγευμα, με πιθανές παρατάσεις. Τα αποτελέσματα θα αποκαλύψουν εάν οι προσδοκίες που δημιούργησαν οι δημοσκοπήσεις ισχύουν ή αν θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Πηγή: tovima.gr