Ο Στέφανος Κασσελάκης Ενισχύει την Προεκλογική του Εκστρατεία Στο Λεκανοπέδιο

Ο Στέφανος Κασσελάκης Ενισχύει την Προεκλογική του Εκστρατεία Στο Λεκανοπέδιο

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνέχισε την προεκλογική του εκστρατεία στο λεκανοπέδιο την Κυριακή, μόλις μια ημέρα μετά την υποβολή της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μέσω εκπροσώπου. Το πρωί βρέθηκε στο Νέο Ηράκλειο, όπου συναντήθηκε με κομματικά στελέχη από τον βόρειο τομέα της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Αττική, σύμφωνα με συνεργάτες του πρώην προέδρου, ακούστηκαν συνθήματα υποστήριξης, όπως «Στέφανε, θυμήσου, η βάση είναι μαζί σου». Ο Κασσελάκης αντάμειβε την υποστήριξη με θετικές απαντήσεις στους παριστάμενους, επαναλαμβάνοντας πως «εσείς θα είστε ο νέος ΣΥΡΙΖΑ».

Στην εκδήλωση τον συνόδευσαν τρία πρόσωπα που έχουν στενές σχέσεις μαζί του: η βουλεύτρια και γραμματέας της ΚΟ, Θεοδώρα Τζάκρη, ο διευθυντής της ΚΟ, Θάνος Μωραΐτης, και η βουλεύτρια Ραλλία Χρηστίδου. Η Τζάκρη είχε παραδώσει τον φάκελο με την υποψηφιότητά του, ενώ ο Μωραΐτης ενημέρωσε για την αποχώρηση της “κασσελακικής” πτέρυγας από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Επιπλέον, η Χρηστίδου είχε δηλώσει τη στήριξή της στην προσπάθεια του Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντας τον «νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο».

Στο τέλος της συνάντησης, ο Κασσελάκης δημοσίευσε μια ανάρτηση εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη από τη βάση του κόμματος, τονίζοντας: «Δεν είχα και δεν έχω κανέναν άλλο εκτός από εσάς. Και είμαι περήφανος γι’ αυτό».

Πηγή: tovima.gr