Οραμα και Στρατηγική της Άννας Διαμαντοπούλου για το ΠαΣοΚ πριν τις εκλογές

Οραμα και Στρατηγική της Άννας Διαμαντοπούλου για το ΠαΣοΚ πριν τις εκλογές

Λίγο πριν από τις εσωκομματικές εκλογές του ΠαΣοΚ, η Άννα Διαμαντοπούλου μίλησε στο Live News, προσδιορίζοντας το όραμά της για το κόμμα. Υπογραμμίζει πως στόχος της είναι να καταστήσει το ΠαΣοΚ πρώτο κόμμα. Αναφέρει ότι υπάρχει ανάγκη να κατανοηθούν οι εξελίξεις στα κόμματα, επισημαίνοντας το γρήγορο ξεθώριασμα του ΣΥΡΙΖΑ και τις απώλειες της ΝΔ, προσθέτοντας ότι είναι πιθανό η ΝΔ να χάσει επιπλέον μονάδες στο μέλλον.

«Η κοινοβουλευτική ζωή δεν είναι μόνο ρητορική απέναντι στον Μητσοτάκη», αναφέρει, τονίζοντας ότι διαθέτει τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική εμπειρία από τους υποψηφίους. Αναγνωρίζει τη σημασία της συνεργασίας και τη δυνατότητα να υπάρχουν διαφορετικοί ρόλοι εντός του κόμματος, όπως το να είναι εκείνη πρόεδρος και άλλοι υποψήφιοι μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η κ. Διαμαντοπούλου περιγράφει το όραμά της για το ΠαΣοΚ, λέγοντας ότι χρειάζεται μια προγραμματική κατεύθυνση για τον 21ο αιώνα. Η συζήτηση γύρω από πολιτικά ζητήματα θα πρέπει να είναι σύγχρονη και σχετική με τις ανάγκες της εποχής. Επίσης, προτείνει συνεργασία μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την ανάπτυξη της βιομηχανίας στη χώρα και τονίζει ότι οι μεταρρυθμίσεις στο κοινωνικό κράτος είναι απαραίτητες, ειδικά στον τομέα της υγείας.

Η Άννα Διαμαντοπούλου αναφέρεται στα χρόνια που έχει αφιερώσει στην πολιτική, σημειώνοντας ότι η μοναδική της συνεργασία ήταν στον ΟΟΣΑ, και δηλώνει ότι παραμένει σταθερή στη σοσιαλδημοκρατία. «Καταθέτω ένα χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει εμπειρίες από την τοπική αυτοδιοίκηση και την ευρωπαϊκή πολιτική. Το θέτω στη διάθεση της παράταξής μου και της χώρας μου», καταλήγει στην παρέμβασή της.

Πηγή: tovima.gr