Στήριξη στον Νέο Ιστότοπο του Στέφανου Κασσελάκη και Αντιπαράθεση με την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Στήριξη στον Νέο Ιστότοπο του Στέφανου Κασσελάκη και Αντιπαράθεση με την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε ανάρτηση, με την οποία υπερασπίζεται την απόφασή του να δημιουργήσει την ιστοσελίδα odikosmassyriza.gr. Αναφερόμενος στον «αντικαταστατικό αποκλεισμό» της υποψηφιότητάς του από τη μειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής (ΚΕ), υπογραμμίζει ότι οι ίδιοι άνθρωποι προσπαθούν να αποτρέψουν τον κόσμο από το να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα του.

Αφήνει να εννοηθεί ότι, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του σάιτ, κυκλοφόρησαν παρόμοια κείμενα στα social media από μέλη της ΚΕ, τα οποία καταγγέλλουν την ιστοσελίδα του ως «ιστότοπο υπεξαίρεσης προσωπικών δεδομένων» και «ύποπτο», καλώντας μάλιστα τους πολίτες να μην εγγραφούν σε αυτό τον ιστότοπο.

Επιπλέον, τονίζει ότι διακινούνται ειδήσεις μέσω δεξιών ιστοσελίδων, σύμφωνα με τις οποίες η ιστοσελίδα του χρησιμοποιείται για εγγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ και την ίδρυση «κόμματος μέσα στο κόμμα», και ότι απειλούν με κυρώσεις και διαγραφές.

Σχετικά με το όνομα της ιστοσελίδας, ο Κασσελάκης σημειώνει ότι το σύνθημα «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» έχει γίνει επίσημος ιστότοπος της υποψηφιότητάς του. Αναφέρει πως προηγούμενες υποψηφιότητες είχαν αντίστοιχες ιστοσελίδες και δηλώνει ότι η μόνη δύναμη απέναντι στις εκτροπές είναι το Συνέδριο, απευθύνοντας έκκληση να ενωθούν οι φωνές τους.

Η ανάρτησή του στο X συνοδεύεται από φωτογραφίες και περιλαμβάνει αναφορές στις αντίστοιχες ιστοσελίδες προηγούμενων υποψηφιοτήτων του.

Πηγή: tovima.gr