Στήριξη του Γιάννη Μανιάτη στον Νίκο Ανδρουλάκη για την προεδρία του ΠαΣοΚ

Στήριξη του Γιάννη Μανιάτη στον Νίκο Ανδρουλάκη για την προεδρία του ΠαΣοΚ

Ο ευρωβουλευτής του ΠαΣοΚ, Γιάννης Μανιάτης, εξέφρασε δημόσια την υποστήριξή του προς τον Νίκο Ανδρουλάκη μέσω μιας ανάρτησης. Σημείωσε την εκτίμησή του και για τους δύο υποψήφιους για την προεδρία, τονίζοντας ότι τους συνδέει «βαθιά φιλία και δύσκολοι πολιτικοί αγώνες σε καιρούς σκληρούς».

Στην ανάρτησή του, ανέφερε πως το ΠαΣοΚ πραγματοποίησε τον πρώτο γύρο των εσωτερικών εκλογών με σοβαρότητα, αποτελώντας κίνητρο και για το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα. Συγχαίρει τους υποψήφιους που κατάφεραν να αναδείξουν το πολυσύνθετο ψηφιδωτό της παράταξης, καθώς πιστεύει ότι αυτό αποτελεί σημαντική προοδευτική πολιτική παρακαταθήκη.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι τα τελευταία χρόνια το ΠαΣοΚ έχει επαναθεμελιώσει τη σχέση του με τους πολίτες και αναφέρθηκε στην επανεμφάνιση του «πράσινου» στον εκλογικό χάρτη, λέγοντας πως «απομένουν ακόμα πάρα πολλά να γίνουν».

Ο κ. Μανιάτης κατέληξε, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να δοθεί στον Νίκο Ανδρουλάκη η ευκαιρία να ολοκληρώσει την προσπάθεια, ώστε το ΠαΣοΚ να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Πηγή: tovima.gr