Εντυπωσιακή Βραδιά Λήξης στο 29ο Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μια Γιορτή Αφιερωμένη στη Μαίρη Χρονοπούλου

Εντυπωσιακή Βραδιά Λήξης στο 29ο Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μια Γιορτή Αφιερωμένη στη Μαίρη Χρονοπούλου

Το 29ο Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του, με την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης να ετοιμάζει μία αξέχαστη βραδιά. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Astor Theatre, όπου θα τιμηθεί η Μαίρη Χρονοπούλου με την προβολή της ταινίας «Γοργόνες και Μάγκες» και θα ακολουθήσει ζωντανή μουσική από το συγκρότημα «Cats and the Canary».

Η βραδιά θα αναδείξει τη δεκαετία του ’60, προσκαλώντας τους καλεσμένους να φορέσουν τις πιο λαμπερές ενδυμασίες της εποχής εκείνης. Είναι η ευκαιρία να γιορτάσουν έναν μεγάλο πολιτιστικό σταθμό, που επηρέασε τη μόδα και τη μουσική εκείνης της εποχής.

Το αφιέρωμα στην Μαίρη Χρονοπούλου θα ξεκινήσει τη βραδιά, αναγνωρίζοντας τη σπουδαία της προσφορά στον ελληνικό κινηματογράφο. Η ερμηνεία της στην ταινία «Γοργόνες και Μάγκες» είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές και αναγνωρίσιμες σταθμούς της καριέρας της.

Η ταινία «Γοργόνες και Μάγκες» υπόσχεται να μεταφέρει τους θεατές στο πνεύμα της δεκαετίας του ’60 με τις εκπληκτικές χορογραφίες και τα εντυπωσιακά κοστούμια, κερδίζοντας τις καρδιές πολλών γενεών Ελλήνων.

Μετά την ταινία, οι «Cats and the Canary» θα συνεχίσουν τη βραδιά με την ερμηνεία τους, ζωντανεύοντας τις αναμνήσεις της δεκαετίας με ρυθμούς που θα σας κάνουν να χορέψετε.

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Οκτωβρίου και προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα, περιλαμβάνοντας παγκόσμιες πρεμιέρες και πάνελ συζητήσεων με σκηνοθέτες που θα παρευρεθούν αυτοπροσώπως. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://greekfilmfestival.com.au/melbourne/films.

Πηγή: tovima.gr