Σοκ και αγάπη για τη Μαρινέλλα μετά την κατάρρευση στο Ηρώδειο

Σοκ και αγάπη για τη Μαρινέλλα μετά την κατάρρευση στο Ηρώδειο

Παγωμένοι παρακολουθούσαν οι θεατές την εντυπωσιακή αλλά και απόλυτα σοκαριστική στιγμή που συνέβη πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου, όπου η Μαρινέλλα ερμήνευε τραγούδια. Κατά τη διάρκεια του τρίτου τραγουδιού, η σπουδαία ερμηνεύτρια άρχισε να δυσκολεύεται και, την ώρα που τραγουδούσε τον στίχο «Θεέ μου, μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε», κατέρρευσε, υποφέροντας από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η 86χρονη νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Υγεία» και η κατάσταση της είναι κρίσιμη. Λεπτά μετά το περιστατικό, τα social media γέμισαν με βίντεο και φωτογραφίες από την στιγμή της κατάρρευσης, προκαλώντας αντιπαραθέσεις, καθώς πολλοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη δημοσιοποίηση αυτών των εικόνων.

Οι θαυμαστές της αντέτειναν ότι θα πρέπει να εστιάσουμε στις υπέροχες στιγμές που έχει προσφέρει η Μαρινέλλα στην καριέρα της. «Ας ¨πλημμυρίσουμε¨ τα social media με βίντεο που να αποδεικνύουν τη θεότητά της», ανέφερε κάποιος, επισημαίνοντας τη σημασία του σεβασμού σε τέτοιες δύσκολες στιγμές.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έχει δώσει πολλές εμβληματικές παραστάσεις, και οι θαυμαστές της πιστεύουν ότι οι στιγμές αυτές είναι αυτές που πρέπει να θυμόμαστε. Αναρτήσεις με αγαπημένα βίντεο και φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν, δείχνοντας την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου προς αυτήν.

Μηνύματα συμπαράστασης έφτασαν και από άλλες δημόσιες προσωπικότητες, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να αναρτά μια φωτογραφία τους και να εκφράζει την αγάπη του. Η Ρούλα Κορομηλά, επίσης, ευχήθηκε μέσω Instagram για την ταχεία ανάρρωση της.

Αυτή είναι η Μαρινέλλα, που παρά την ηλικία της, η φωνή της παραμένει δυνατή και πάθος για το τραγούδι εκδηλώνεται σε κάθε της ερμηνεία. Ας ελπίσουμε για το καλύτερο και ας προσευχηθούμε όλοι για την υγεία της. Πηγή: tovima.gr