Ο Νίκος Ψαρράς με τη σύζυγό του, Έλενα Καρακούλη έκαναν βραδινή έξοδο.

tsolaki petroulakis20639

Το ζευγάρι πήγε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Εύθυμες Κυράδες» σε σκηνοθεσία, Λευτέρη Γιοβανίδη. Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την είσοδό του στο θέατρο αλλά και μετά την παράσταση πόζαρε με τους συντελεστές.

tsolaki petroulakis20409

«Την Έλενα τη γνώρισα σε μια παράσταση που δεν έγινε ποτέ στο Εθνικό. Με το που την κοίταξα το πρώτο που σκέφτηκα ήταν αν θα μπορούσε αυτή η γυναίκα να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Τα πράγματα έγιναν εύκολα μεταξύ μας, σαν από πάντα. Μας πήρε βέβαια πολύ καιρό να βρεθούμε –σαράντα χρόνια! Είμαστε μαζί περίπου δέκα.

tsolaki petroulakis20547

Είναι σημαντικό που με την Έλενα είμαστε στον ίδιο χώρο -καταλαβαίνει τη δουλειά μου. Η καλοκαιρινή περιοδεία είναι κάτι που της αρέσει –έρχονται μαζί με τον γιο μου και το απολαμβάνουν.

tsolaki petroulakis20455

Του γιου μου δεν του αρέσει το θέατρο –τελευταία δεν του αρέσει να με βλέπει με άλλες γυναίκες. Τώρα με τη σειρά με ρώτησε για τον “γιο” μου, (“έχεις τόσο μεγάλο γιό”) αλλά και για το ποια θα φιλήσω (“αμάν βρε μπαμπά…”).

tsolaki petroulakis20501Του φαίνεται περίεργο όλο αυτό. Εμείς προσπαθούμε να του δημιουργούμε μια αίσθηση ασφάλειας. Ψάχνει να βρει κι εκείνος τον χώρο του, πώς θα είναι μέσα στον κόσμο. Του εξηγώ πως δεν είναι μόνο φίλοι γύρω μας», είχε πει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr