Στην παγίδα που έστησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Φλώρινας έπεσαν δυο Σκοπιανοί που εισήγαν στη χώρα ποσότητες ναρκωτικών από την Βόρεια Μακεδονία, καθώς πήγαν στο ραντεβού για την αγοραπωλησία χωρίς να φαντάζονται τις τους περίμενε.

Μετά από πληροφορίες για την δράση κυκλώματος το οποίο μεταφέρει και διακινεί ακατέργαστη κάνναβη από την γειτονική χώρα, ένας από τους αστυνομικούς κατάφερε να έρθει σε επαφή με τους Σκοπιανούς ηλικίας 38 και 40 χρόνων και έκλεισε ραντεβού μαζί τους σε αγροτική περιοχή της Φλώρινας κοντά στα σύνορα των δυο χωρών για το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο 38χρονος έφτασε παράνομα στη χώρα με μοτοσικλέτα και ο 40χρονος με Ι.Χ. αυτοκίνητο. Όταν συναντήθηκαν με τον αστυνομικό που προσποιήθηκε τον αγοραστή, του πούλησαν δυο κιλά και 885 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, έναντι 5.800 ευρώ. Μόλις παρέλαβαν τα προσημειωμένα χρήματα, εμφανίστηκαν οι υπόλοιποι αστυνομικοί και τους πέρασαν χειροπέδες.

Το αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα κατασχέθηκαν μαζί με τρία κινητά και οι δυο Σκοπιανοί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, η οποία τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή και πώληση ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Πηγή: patrastimes.gr