Γάμος στις 27 Μαΐου για την Αννα Πρέλεβιτς και τον Νικήτα Νομικό. Η αποκάλυψη έγινε από την ίδια τη μέλλουσα νύφη, η οποία συμπλήρωσε ότι το μυστήριο θα τελεστεί στην Αθήνα, δίχως όμως να κάνει περισσότερες αποκαλύψεις σχετικά με την τοποθεσία ή τους κουμπάρους.0033 NIKITAS NOMIKOS ANA PRELEVITS 1742021

«Παντρεύομαι 27 Μαΐου. Ο γάμος θα γίνει σίγουρα στην Αθήνα, δεν θα αποκαλύψω όμως πού ακριβώς…» ανέφερε αρχικά η Αννα μιλώντας στην κάμερα του Alpha, και συνέχισε αναφορικά με το νυφικό της:

sdffd

«Εχω βρει έναν οίκο από το εξωτερικό και θα ταξιδέψω σε αυτή τη χώρα για να δω και από κοντά το νυφικό που θέλω. Είμαι ενθουσιασμένη και το χαίρομαι όλο πάρα πολύ. Δεν το περίμενα από εμένα να γίνω η κλασική νύφη…

prelevits nomikos 1 Πριν από έναν χρόνο έλεγα ότι εννοείται θα δείξω στον Νικήτα το νυφικό και τα μαλλιά μου, αλλά τώρα έχω γίνει παραδοσιακή. Δεν θέλω να δει τίποτα, ούτε τα παπούτσια ούτε τα κοσμήματα, τίποτα. Θέλω να είμαι έκπληξη».

202204011310320.1196 ANA PRELEVITS NIKITAS NOMIKOS 2622022

Οσο για τη σχέση της με την αδερφή του αγαπημένου της Δούκισσα Νομικού, η Αννα Πρέλεβιτς δήλωσε: «Με τη Δούκισσα Νομικού είμαστε σαν αδερφές, σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Την ήξερα αλλά έχουμε έρθει πιο κοντά και πλέον είμαστε σαν αδερφές, με συμβουλεύει σαν αδερφή της, μου μιλάει σαν αδερφή της, κι εγώ το ίδιο σε εκείνη…»

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr