Αυτή η γυναίκα βρίσκει πάντα τρόπο να τραβάει πάνω της τα βλέμματα καθώς πέρα από δυναμική είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιακή και σέξι.

Η πρώην πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Έλλη Παπαγγελή πόζαρε με σέξι εμφάνιση και στη συνέχεια δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. «Στα 15 μου χρόνια απέρριψα τον κομμουνισμό γιατί διάβασα το “Κεφάλαιο” του Καρλ Μαρξ και είδα ότι ο άνθρωπος λέει βλακείες. Τότε είπα ότι κομμουνίστρια δεν θα γίνω ποτέ. Διαβάζω τα πάντα, από τα άπαντα του οικονομολόγου Μ. Κρίσμαν μέχρι το “Φωτιά και Τσεκούρι” του Ευ. Αβέρωφ», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ενώ μία ατάκα που είχε προκαλέσει συζητήσεις ήταν πως έχει κάνει σεξ με 8 άντρες στη ζωή της.

«Ήταν δήλωση που έκανα εντελώς αυθόρμητα και με ειλικρίνεια, μιλώντας για σχέσεις. Δε νομίζω ότι είναι ούτε μεγάλος ούτε μικρός αριθμός. Απορώ γιατί σοκαρίστηκαν κάποιοι. Βέβαια, αυτή τη δήλωση την έκανα ενάμιση χρόνο πριν, άρα τώρα είναι λογικό να έχει αυξηθεί ο αριθμός κατά ένα- δύο άτομα. Γενικά είμαι πολύ επιλεκτική  και προτιμώ την ποιότητα από την ποσότητα», είχε εξηγήσει σε άλλη συνέντευξή της.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr