Για τις φήμες που θέλουν ζευγάρι την Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» ο πρώην σύντροφος της Μαριαγάπης, Διονύσης Κριζέας επιβεβαιώνοντας την σχέση τους καθώς επίσης αποκάλυψε και τι μηνύματα του στέλνουν στα social media αφότου χώρισε με την νεαρή παίκτρια του GNTM.

«Δεν είμαι, ήμουν το αγόρι της Μαριαγάπης από το GNTM. Είναι αστείο αυτό που είπε η μητέρα της, δεν υπήρχε πλατωνική και σχολική σχέση, είχαμε μια κανονική σχέση που δεν τελειώσει μόλις μπήκε στο παιχνίδι, όπως είπε. Όταν μπήκε στο παιχνίδι ήμασταν μαζί, μετά τελείωσε η σχέση μας. Δεν ήμασταν μαζί αρκετό καιρό, αλλά ένα σεβαστό διάστημα.

Προφανώς τα είπε γιατί θέλει να προστατέψει τη Μαριαγάπη. Κανένα παιδί 19 χρονών δεν δίνει το λογαριασμό του Instagram στη μαμά του, είναι ακραίο. Είχαμε άριστη σχέση με την κυρία Κατερίνα, η οποία με είχε πείσει να την περιμένω και μην πιστεύω τα δημοσιεύματα.

Ένας γνωστός μου που πέρασε από το GNTM μου επιβεβαίωσε ότι έχουν σχέση με τον Αιμιλιάνο. Μου στέλνουν μηνύματα… πάρε τηλέφωνο τον κερατά, χριστουγεννιάτικα κερατάκια. Τα αντιμετωπίζω με χιούμορ, δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό», είπε ο Διονύσης Κριζέας.

Πηγή: espressonews.gr