Πεταμένο σε χαράδρα σε ορεινή περιοχή της βόρειας Ιταλίας βρέθηκε το κομματιασμένο πτώμα του ανερχόμενου αστεριού της ιταλικής βιομηχανίας πορνό. Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη φρικτή δολοφονία της 26χρονης Κάρολ Μαλτέζε έδωσε κατά την ομολογία του γείτονάς της, πρώην ερωτικός της σύντροφος.

Το φονικό, σύμφωνα με ιταλικές εφημερίδες, έγινε στα τέλη Ιανουαρίου στο σπίτι της Μαλτέζε στη Ρεσκαλντίνα, κοντά στο Μιλάνο. Ο 43χρονος Ντάβιντε Φοντάνα ομολόγησε ότι, αφού τη σκότωσε, τοποθέτησε το πτώμα της σε καταψύκτη. Οταν πάγωσε το κομμάτιασε, προσπάθησε να κάψει τα κομμάτια, τα οποία στη συνέχεια τοποθέτησε σε τέσσερις πλαστικές σακούλες και τα έβαλε στον καταψύκτη. Αρχικά, ο Φοντάνα προσπάθησε να κάνει δημοσιογράφο να πιστέψει ότι ήταν ζωντανή, καθώς χρησιμοποίησε το κινητό της για να απαντήσει σε μηνύματά του. Οι υποψίες όμως αυξήθηκαν και οι έρευνες πήραν νέα τροπή, όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε ένα ηχητικό μήνυμα, έστω τριών δευτερολέπτων, μέσω whatsapp και ο δολοφόνος διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

Ο 43χρονος τραπεζικός υπάλληλος Ντάβιντε Φοντάνα, γείτονάς της στη Ρεσκαλντίνα, είχε ερωτική σχέση μαζί της πριν από χρόνια. Στη συνέχεια παρέμειναν καλοί φίλοι και συχνά χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητό της. Στις 20 Μαρτίου, με το αυτοκίνητο της Μαλτέζε μετέφερε τα κομμάτια της στην ορεινή περιοχή Μπόρνο κοντά στην Μπρέσια, την οποία γνώριζε πολύ καλά, και τα πέταξε σε χαράδρα. Το πτώμα βρέθηκε όταν η αστυνομία εντόπισε σε κάμερα ασφαλείας κοντά στο Μπόρνο το αυτοκίνητο της Μαλτέζε με οδηγό τον Φοντάνα. Η ταυτότητα της νεκρής αποκαλύφθηκε μόνο χάρη στα τατουάζ που είχε κάνει η Μαλτέζε, τα οποία αναγνώρισαν άτομα που είχαν δει τις ταινίες της. Η Μαλτέζε το 2016 απέκτησε έναν γιο και αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δουλειά της ως πωλήτρια σε κατάστημα με αρώματα για να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans. Σύντομα, την προσέγγισαν οι άνθρωποι της βιομηχανίας πορνό και πρωταγωνίστησε με το καλλιτεχνικό «Σάρλοτ Αντζι» σε ταινίες σκληρού πορνό. Είχε τέτοια επιτυχία, που άρχισε να θεωρείται το νέο αστέρι του ιταλικού πορνό.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr