Το 1992 ο Ιταλός σκηνοθέτης Στέφανο Σαρτίνι ήρθε στην Ελλάδα και συνεργάστηκε με τη Ρούλα Κορομηλά. Μαζί πήραν πολλά «Μπράβο», όπως ήταν και ο τίτλος του πετυχημένου σόου, και έζησαν έναν μεγάλο έρωτα.

Ο σκηνοθέτης, που δραστηριοποιείται πλέον στη χώρα του, αγαπά την πατρίδα μας και θέλει να επανέλθει στην Ελλάδα, όχι με τη Ρούλα Κορομηλά, αλλά με την Ελένη Μενεγάκη! Ο ίδιος είπε στην εκπομπή του Open «Ελα, χαμογέλα»: «Η Ελένη Μενεγάκη χρειάζεται ένα μεγάλο και διαφορετικό comeback μαζί μου!» και σχολίασε την ελληνική τηλεοπτική αρένα, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής. «Φέτος υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, κάτι που δεν είναι κακό. Είναι πολύ καλό, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι λύση σε μία νέα εκπομπή ν’ αλλάζει μόνο το πρόσωπο. Για μένα το βασικό είναι το φορμάτ της εκπομπής. Στην Ελλάδα τα προγράμματα των καναλιών είναι πολύ καθιστά, από το πρωί έως το βράδυ είναι τα ίδια» τόνισε ο Ιταλός σκηνοθέτης.

Παράλληλα, δεν έκρυψε ότι δεν του αρέσουν τα ριάλιτι γιατί είναι «trash» και του αρέσουν τα show με ποιότητα. Στο τέλος της συνέντευξης έκρυβε και μια είδηση «βόμβα», καθώς τόνισε ότι σε πιθανή αναβίωση του θρυλικού «Ciao» θα προσέγγιζε την Ελένη Μενεγάκη για την αναβίωσή του. Ο Ιταλός υπογράμμισε: «Πιστεύω είναι καλό που σταμάτησε η Ελένη Μενεγάκη για να κάνει ένα κενό στο κοινό. Τότε ο κόσμος θα τη θέλει πιο πολύ. Χρειάζεται να κάνει ένα μεγάλο, ωραίο, εντελώς διαφορετικό, λαμπερό comeback μαζί μου» δήλωσε ο Σαρτίνι με χαμόγελο όλο νόημα.

Πηγή: espressonews.gr