Πρόβα αρραβώνων για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την αγαπημένη του σύντροφο Ιλάειρα, παρουσία των πεθερικών του θεατρικού παραγωγού!

Το ζευγάρι βρέθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στον γνωστό οίκο Τρανούλη, στα βόρεια προάστια, προκειμένου η μέλλουσα νύφη να διαλέξει τα ρούχα των αρραβώνων της, που θα γίνουν στις 19 του μήνα παρουσία πλήθος κόσμου στον Άγιο Κωνσταντίνο, γενέτειρα πόλη της νεαρής σπουδάστριας που έκλεψε την καρδιά του Μαυρίκιου! Η «Espresso» βρέθηκε στον γνωστό οίκο Τρανούλη και κατέγραψε τις ευχάριστες στιγμές κατά τη δοκιμή φορεμάτων της Ιλάειρας.

DSC 6961

Η πανέμορφη κοπέλα δοκίμασε πέντε ολοκαίνουργια φορέματα από τον γνωστό οίκο, ενώ ήρθαν για «συμπαράσταση» από τον Άγιο Κωνσταντίνο και τα μέλη της οικογένειάς της. «Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι και το όνειρό μας φτάνει σιγά σιγά στον προορισμό του» λέει στην «Espresso» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος, συγκινημένος, θέλησε να μοιραστεί μαζί μας ορισμένα από τα συναισθήματά του για το ευτυχές γεγονός. «Υπάρχουν στιγμές που κλαίω από ευτυχία και δεν μπορώ να το διαχειριστώ εύκολα. Μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει, αλλά η δική μου η αλήθεια είναι αυτή».

Οι δοκιμές

Όσον αφορά τη δοκιμή φορεμάτων της Ιλάειρας για τους αρραβώνες, ο Μαυρίκιος είπε τη δική του άποψη στη σύντροφό του, όμως εκείνη επέλεξε ό,τι της άρεσε. «Και εγώ είπα την άποψή μου και η οικογένειά της, που ήρθε από τον Άγιο Κωνσταντίνο. Ωστόσο η Ιλάειρα είχε τη δική της άποψη και πήρε ό,τι της άρεσε καλύτερα πάνω της. Είναι ένα πολύ σπουδαίο κορίτσι και με έχει εντυπωσιάσει σε όλες σχεδόν τις αποφάσεις της» τονίζει ο Μαυρίκιος, που θα κουμπαριάσει με τον διάσημο ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη.

DSC 7059

Να σημειώσουμε ότι ο γάμος του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα θα γίνει στις 28 Αυγούστου στη Λεμεσό, απ’ όπου κατάγεται ο νεαρός μουσικός. Όσο για το πού θα μείνουν; Την απάντηση μας την έδωσε ο ίδιος: «Ήδη η Ιλάειρα έχει μετακομίσει στο σπίτι μου στην Καλλιτεχνούπολη της Ραφήνας και εκεί θα μείνουμε και μετά τον γάμο μας. Απλά θα μοιράσουμε τη ζωή μας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, κάτι που αρέσει πολύ και στην Ιλάειρα».

DSC 7030

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr