Λιγάκι αργά δεν κατάλαβε ο Σταμάτης Κραουνάκης ότι η αντιπολίτευση «κοιμάται τον ύπνο του δικαίου»;

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο δημοφιλής συνθέτης και τραγουδιστής μίλησε σε περιοδικό της Πάτρας, το γνωστό «Πατρινόραμα», και εξαπέλυσε μύδρους κατά του άλλοτε «θεού του» Αλέξη Τσίπρα, τον οποίον τώρα όχι μόνο βρίσκει… λίγο, αλλά προφητεύει κιόλας ότι θα γεννηθεί νέος ηγέτης στην Αριστερά.

«Δεν με απασχολεί καθόλου η δεύτερη ευκαιρία του Τσίπρα» λέει για τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Αυτό που με απασχολεί και στο οποίο κάνω πολύ σοβαρή κριτική είναι ένα: Τι κάνει η αντιπολίτευση; Καριέρα. Βλέπω, όλοι σχεδιάζουν πώς θα μοιραστούν τα ψηφαλάκια. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή μία προσωπικότητα που να δείχνει ότι πονάει τον τόπο. Από κανέναν χώρο» λέει ο Σταμάτης Κραουνάκης, φανερά απογοητευμένος από τους φίλους του στην Αριστερά.

Προβλέπει μάλιστα ότι «η συνθήκη θα γεννήσει καινούργιο πρόσωπο». «Βλέπω και στα συλλαλητήρια του ΣΥΡΙΖΑ κομματικούς υπαλλήλους. Παιδιά που είναι μισθωτοί του κόμματος και πολλοί από αυτούς δεν είναι και πρώτης τάξεως παιδιά» συμπληρώνει ο μουσικός Κραουνάκης.

Συγχρόνως κατηγορεί και την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη για περιορισμό των ελευθεριών και της δημοκρατίας. «Η γενική κατεύθυνση αυτής της κυβέρνησης είναι να βάλει τα δύο πόδια της ελευθερίας σε ένα παπούτσι» υποστηρίζει χαρακτηριστικά!

Βαριές οι καμπάνες του Σταμάτη Κραουνάκη για τους πολιτικούς του φίλους και μη, και από ό,τι καταλαβαίνουμε… απέσυρε ήδη τη στήριξή του στον Αλέξη και στα… άλλα παιδιά!
«Πήρα κόκκινα γυαλιά κι όλα γύρω σινεμά τα βλέπω…» δηλαδή!

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr