Ησαΐας Ματιάμπα με εξομολογητική διάθεση στο «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ με τους Ρένα Μόρφη και Νίκο Πορτοκάλογλου:

Πέρα απ’ ότι τραγούδησε στο πλατό, άνοιξε την ψυχή του και μίλησε για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε μέσα σε αστυνομικό τμήμα, η οποία ήταν η αιτία να προσπαθήσει να γίνει γνωστός τραγουδιστής, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να ακουστεί η φωνή του!

«Είχα ένα ρατσιστικό περιστατικό, το πρώτο μου ουσιαστικό θλιβερό περιστατικό στη ζωή μου, όταν πήγα να βγάλω ταυτότητα. Είμαστε μέσα στο τμήμα εγώ, τα αδέρφια μου, η μαμά και ο μπαμπάς και περιμένουμε στον διάδρομο. Ανοίγει την πόρτα ένας “καλός” υπάλληλος του τμήματος και κάνει: “Τι γίνεται εκεί; Τι κάνετε εσείς, όλοι οι μαύροι εδώ μέσα; Βγείτε έξω, βγείτε όλοι έξω”. Και προσπαθούσα να καταλάβω… τι παίζει, ρε φίλε, τι γίνεται» είπε αρχικά ο Ματιάμπα και συνέχισε:

«Βγαίνουμε έξω, και αυτό το θυμάμαι σαν τώρα, μπαίνουμε μέσα στο αμάξι και το πρώτο πράγμα που λέω με το που κλείνει η πόρτα είναι… “μαμά, μακάρι στη ζωή να μου δοθεί η δυνατότητα να βγω μπροστά, να με δουν κάποιοι άνθρωποι και να καταλάβουν ότι αυτό που έχουμε δεν είναι κάτι κακό, το διαφορετικό δεν είναι ποτέ κάτι κακό”».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr