Συνέντευξη παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην παντρευτεί αλλά και στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, για περιστατικά βίας στον χώρο του θεάτρου.

«Υπάρχει ένας ιδιότυπος ρατσισμός απέναντι σε αυτούς που δεν παντρεύτηκαν. Άντρες και γυναίκες. Τίθεται ένα ερώτημα: “Τι δεν πάει καλά με αυτόν και δεν παντρεύτηκε;” Μήπως να κάνουμε ένα κοινωνικό κίνημα για όλους εμάς που αποφασίσαμε να μην παντρευτούμε; Δεν είναι ότι δεν πάει κάτι καλά, αλλά πρώτα απ’ όλα δεν φοβάμαι τη μοναξιά», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα #metοo λέγοντας ότι «προσωπικά δεν ήμουν στον κύκλο των ανθρώπων που κατηγορήθηκαν. Επίσης, δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι άλλος στη ζωή και άλλος στην Τέχνη. Υπάρχουν περιπτώσεις που “βασάνισαν” ηθοποιούς και είχαμε τρομερά καλλιτεχνικά αποτελέσματα. Εδώ, όμως, έχουμε μετριότητες που βασάνισαν άλλους ανθρώπους. Μέτριοι καλλιτέχνες έχουν κάνει εγκληματικές πράξεις. Πιστεύω ότι οι συμπεριφορές όλων αυτών ήταν από τον πόνο τους που ήταν ασήμαντοι καλλιτέχνες. Ένας κακός χαρακτήρας είναι μέτριος ηθοποιός γιατί είναι χαζός άνθρωπος»

Πηγή: espressonews.gr