Ο Ρένος Ρώτας σε συνέντευξή του μίλησε στην εκπομπή «Love it» μίλησε για το ρόλο του στη σειρά «Μόλις χθες», για τις προτάσεις που δέχεται κατά καιρούς για το «Survivor» και για το διαχωρισμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων στο θέατρο.

«Ο ρόλος μου στη σειρά “Μόλις χθες” ήταν δύσκολος να τον προσεγγίσω γιατί είναι τελείως διαφορετικός χαρακτήρας από μένα. Πάντα νικούσε το ρομαντικό παιδί, καμία γυναίκα δεν θέλει έναν άντρα δίπλα της που να ξεδιπλώνονται οι κακές πτυχές του εαυτού του».

Διαβάστε επίσης: Ρώτας– «Νιώθω αφελής που συνεργάστηκα δύο φορές με το Λιγνάδη και δεν αντιλήφθηκα κάτι»

Πώς βλέπει τους συναδέλφους του που παίρνουν μέρος στα ριάλιτι; «Η δουλειά μας έχει πληγεί πολύ τα τελευταία χρόνια και είναι λογικό να αναζητάμε διάφορους άλλους πόρους όπως είναι το να μπούμε στο Survivor. Πολλοί συνάδελφοι που στο παρελθόν έλεγαν ότι δεν θα πάνε στο Survivor, πλέον μπορεί να είναι η μοναδική λύση για να επιβιώσουν».

Εκείνος έχει δεχτεί πολλές φορές να συμμετάσχει στο «Survivor» και εξηγεί αν τελικά θα πήγαινε. «Ευτυχώς οι υποχρεώσεις μου μέχρι τώρα δεν μου επέτρεπαν να πάω στο παιχνίδι, μπορεί και να πήγαινα. Έχω δυσκολευτεί να ισορροπήσω μεταξύ του προσωπικού μου χρόνου και της δουλειάς. Δεν έχω χρόνο να κάνω πράγματα για μένα».

Όσο για τη προσωπική του ζωή είπε: «Η κοινωνική μου ζωή δεν πάει και πολύ καλά, είναι δύσκολο να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο. Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά και αυτό δεν θα μου επέτρεπε να ψωνιστώ».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr