Δεν έχει τέλος ο θεατρικός (και όχι μόνο) πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους υποστηρικτές και μη του Άρη Σερβετάλη, με αφορμή την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», θέλοντας έτσι να μη δίνει παραστάσεις μόνο για εμβολιασμένους.

Διαβάστε επίσης: Το σχόλιο του Χαραλαμπόπουλου για την αποχώρηση του Σερβετάλη από παράσταση

Η ελληνική κοινωνία μοιάζει να έχει κοπεί στα δύο, με το ρεύμα υπέρ του ηθοποιού να είναι αρκετά μεγάλο!

Από τον Νίκο Νικόλιζα

Τα social media βομβαρδίζονται με τις απόψεις των δύο «στρατοπέδων» (οι «κατά» στηλιτεύουν την απόφασή του, λέγοντας πως άφησε ξεκρέμαστους συναδέλφους του, παρά τις εξηγήσεις που έδωσε ο ίδιος), ενώ ολοένα περισσότεροι συνάδελφοι του ταλαντούχου ηθοποιού, που, μέσα από τον ρόλο του αγίου Νεκταρίου στον «Άνθρωπο του Θεού» άγγιξε τις ψυχές όλων όσοι είδαν την ταινία, παίρνουν θέση για το ζήτημα που βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας!

Διαβάστε επίσης: Βάνα Μπάρμπα – «Θα έλεγα στον Σερβετάλη μπράβο του για το θάρρος και την παρρησία που έδειξε»

Η Ρίκα Διαλυνά μέσα από την «Espresso» τοποθετήθηκε για το φλέγον ζήτημα, με την πρώτη να ξεσπά κατά του ηθοποιού και τη δεύτερη να τάσσεται στο πλευρό του!

Η Ρίκα Διαλυνά, παίρνοντας τη σκυτάλη από όσους έστησαν στον τοίχο τον Σερβετάλη, λέει χαρακτηριστικά στην «Espresso»: «Νομίζω πως είναι υπερεκτιμημένος. Είναι απαράδεκτο να αφήνει τόσο κόσμο στο έλεος του Θεού (σ.σ.: εννοεί τους συναδέλφους του Σερβετάλη στον θίασο). Δεν θα έκανα ποτέ μια τέτοια πράξη. Είναι θέμα ηθικής τάξης, καθαρά. Πριν από πέντε χρόνια, όταν βρισκόμουν στο Εθνικό Θέατρο, έπαιξα με πνευμονία και μετά το τέλος των παραστάσεων έκανα εισαγωγή στο νοσοκομείο! Είναι απαράδεκτο τόσοι συνάδελφοί του να μένουν στο έλεος του Θεού σε τέτοιες δύσκολες εποχές που ζούμε. Χωρίς να τον ξέρω καθόλου, ούτε ως ηθοποιό ούτε ως άνθρωπο, θεωρώ πως είναι υπερεκτιμημένος. Πες πως έχεις μια βάρκα με 20 άτομα – ρίχνεις τους 19 στη θάλασσα για να σωθείς εσύ; Και ξέρετε και κάτι άλλο; Ο ηθοποιός πεθαίνει πάνω στη σκηνή! Υπάρχουν πλείστα παραδείγματα που κορυφαίοι ηθοποιοί πέθαναν πάνω στο σανίδι».

Στην ερώτησή μας αν της γινόταν πρόταση να συνεργαστεί μαζί του τι θα έκανε, η ίδια είναι κάθετη: «Σε καμιά περίπτωση δεν θα τολμούσα να παίξω μαζί του, ύστερα από όσα έχουν συμβεί. Γενικά, δεν θα έκανα κακό σε άλλους ανθρώπους για να επωφεληθώ εγώ ή για να ικανοποιήσω τα “θέλω” μου. Έπρεπε να περιμένει, να βρεθεί αντικαταστάτης και μετά να έφευγε. Γενικά, είναι εγωιστική η απόφασή του».

Πηγή: espressonews.gr