Η Ρούλα Κορομηλά καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» εξομολογήθηκε γιατί δεν τη φλερτάρουν οι άντρες, μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για ένα πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία.

koromila arnaoutoglou 2

«Νομίζω ότι οι άντρες σκιάζονται. Είπα κάπου ότι δε με φλερτάρουν. Κανένας δε με φλερτάρει. Ήταν ανέκαθεν αυτό το πρόβλημα. Πέρασαν ωραίοι άντρες από τη ζωή μου, είμαι χορτασμένοι από αυτό αλλά ποτέ δεν είχαν την άνεση οι άντρες στο να με φλερτάρουν.

koromila arnaoutoglou 1Υπήρξαν σχέσεις μου που δεν μαθεύτηκαν ποτέ. Χάθηκε άντρας από τη ζωή μου επειδή δεν ήθελε τα φώτα. Είχα 2-3 τέτοιες περιπτώσεις. Δε θέλω να αλλάξω τον άντρα που είναι δίπλα μου, και το ίδιο θέλω και από αυτόν. Δε θέλω να με αλλάξει, θέλω να με δέχεται όπως είμαι. Έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που με φλέρταρε άντρας. Δε θυμάμαι πότε ήταν. Αλήθεια σου λέω».

koromila

Και πρόσθεσε: «Στις σχέσεις μου βίωνα καταστάσεις όπως κάθε γυναίκα. Ερωτευόμουν, στενοχωριόμουν αλλά είχε τη δύναμη να το ξεπεράσω και να πάω παρακάτω. Παντρεύτηκα δυο φορές. Έζησα τον γάμο πολύ ωραία. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές, πέρασα και άσχημες. Κατά έναν περίεργο λόγο όταν χωρίζω δεν ξανασυναντώ ποτέ αυτόν τον άνθρωπο. Δεν τυχαίνει αλλά θέλω να είναι καλά.

roula koromila Τώρα δε θα ξαναπαντρευόμουν. Βαριέμαι. Βαριέμαι να σκέφτομαι αν μου έστειλε μήνυμα, τι είπε, να ψάχνω κινητά, να παντρευτώ. Τα έχω κάνει αυτά, τώρα βαριέμαι. Βέβαια, πιστεύω ότι όποιος ερωτεύεται, ανανεώνεται».

Αναφέρθηκε επίσης στο αυτοάνοσο που την έκανε να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία. «Έκανα ψυχοθεραπεία όταν νόσησα με το αυτοάνοσο, πήγαινα καθημερινά σε ψυχολόγο για τρία χρόνια, με βοήθησα πολύ

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr