Δύσκολα θα γλιτώσουν τα δικαστήρια η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ, καθώς χοντραίνει η κόντρα τους για τον χωρισμό, με επίκεντρο τα παιδιά τους. Η Κολομβιανή ποπ σταρ θέλει να τα πάρει μαζί της στις ΗΠΑ, έστω και για λίγο, αλλά ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν ακούει κουβέντα και είναι αποφασισμένος να πάει σε δικαστήριο για να κρατήσει τα παιδιά στην Ισπανία.

Την αποκάλυψη έκανε η ισπανική εφημερίδα «Marca», υποστηρίζοντας ότι επιθυμία της Σακίρα είναι να πάει με τον Μίλαν και τον Σάσα στο Μαϊάμι των ΗΠΑ για να απολαύσουν τις ηλιόλουστες παραλίες της Φλόριντας, για τουλάχιστον δύο μήνες. Ωστόσο, για να γίνει κάτι τέτοιο, ο πατέρας των παιδιών, Πικέ, θα έπρεπε να υπογράψει έγγραφο με το οποίο θα έδινε την άδειά του.

σελ 23 φ5 64999540 2492081717505747 1981292538476101632 n

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, όμως, αρνήθηκε, ξεκαθαρίζοντάς της ότι δεν θα επιτρέψει να φύγουν τα παιδιά του από την Ισπανία. Επισήμως υποστήριξε ότι αν τα παιδιά μείνουν τόσο πολύ καιρό μακριά από τους δικούς του γονείς θα επηρεαστεί αρνητικά η ψυχολογία τους. Οι κακές γλώσσες, ωστόσο, λένε πως αυτό που φοβάται περισσότερο είναι μήπως η Σακίρα μετακομίσει μόνιμα με τα παιδιά τους στις ΗΠΑ.

Συνεπώς, συμπεραίνει η «Marca», το πρώην ζευγάρι δεν έχει άλλη λύση από το να αποταθεί στη Δικαιοσύνη για να λύσει τον γόρδιο δεσμό της κηδεμονίας των παιδιών του.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr