«Σε αυτά τα πάρτι δεν έρχεται η Αστυνομία;» αναρωτήθηκε σε σχόλιό του follower του Άγγελου Λάτσιου, σχολιάζοντας μια φωτογραφία που ανέβασε ο 18χρονος πλέον γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Η καραντίνα είναι μάλλον μόνο για τη μεσαία τάξη και κάτω… Οι υπόλοιποι, στην υγεία των κορόιδων» σχολίασε ένας άλλος για το ίδιο «κλικ», στο οποίο εμφανίζονται ο Αγγελος και φίλοι του να πίνουν τα ποτά τους σε κάποιο σπίτι, πιθανότατα εκείνο του Γιάννη Λάτσιου στα βόρεια προάστια.

«Προκλητικός τουλάχιστον. Αλλά τι ανάγκη έχετε…» σιγόνταρε σε δικό του σχόλιο ένας τρίτος, νομίζοντας ότι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη έκανε πάρτι για τα γενέθλιά του, που ήταν πρόσφατα, εν μέσω καραντίνας και πανδημίας.

Όπως αποδείχτηκε, ωστόσο, στη συνέχεια, όλοι όσοι πέταξαν τα… βέλη τους στον 18χρoνο Λάτσιο βιάστηκαν να τον κρίνουν. Κι αυτό διότι η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους 59.000 ανθρώπους που τον ακολουθούν στο Instagram δεν τραβήχτηκε τώρα, αλλά πριν από δύο μήνες και κάτι. Μάλιστα, το τεκμήριο ότι η επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου διοχέτευσε ο ίδιος ο Άγγελος στα stories του, απαντώντας έμμεσα στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε.

Πηγή: espressonews.gr