Η πανδημία του κορονοϊού έφερε σε οικονομικό αδιέξοδο αρκετές επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να βάλουν λουκέτο, αφήνοντας πολλούς ανθρώπους χωρίς δουλειά.

Ο Σάββας Πούμπουρας, αναφέρθηκε στον θέμα της ανεργίας μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε στα social media. Ο γνωστός παρουσιαστής υποστήριξε πως όσοι άνθρωποι έχουν παραμείνει άνεργοι για πολύ καιρό, δεν έχουν προσπαθήσει αρκετά να βρουν δουλειά. Μάλιστα τόνισε τα θετικά του να δουλεύεις αμισθί.

«Υπάρχει μεγάλη προσφορά εργασίας, όποιος θέλει να βγάλει χρήματα έχει τη δυνατότητα. Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά. Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία. Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία. Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία;», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του αυτές σήκωσαν «κύμα» αντιδράσεων στο Twitter με πολλούς να απαντούν με «αιχμηρό» τρόπο στον παρουσιαστή.

Πηγή: espressonews.gr