Δάκρυα και νομικές ενέργειες από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη για το ινστιτούτο της απάτης.

Το όνομα της δημοφιλούς influencer ενεπλάκη στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα και αφορά πασίγνωστο ινστιτούτο αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο άλλαζε συνεχώς επωνυμία εξαπατώντας την πελατεία του.

Eτσι, η Δήμητρα, η οποία ήταν μια από τις influencers που προωθούσαν τις υπηρεσίες του χώρου, βρέθηκε ξαφνικά εκτεθειμένη. «Εχω φρικάρει. Δυστυχώς, έχω εξαπατηθεί και εγώ. Εχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου και έχω ήδη κινηθεί νομικά. Καθένας είναι υπεύθυνος για την εταιρία που έχει. Εγώ είμαι μέρος ενός επικοινωνιακού οργανισμού που ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η δουλειά μου είναι να διαφημίζω κάποια προϊόντα, αφού πρώτα τα ελέγξω» ανέφερε αρχικά το πρώην μοντέλο, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στον Alpha. «Επισκέφτηκα το συγκεκριμένο ινστιτούτο και δοκίμασα τις υπηρεσίες που παρέχουν, ακόμα και με ενέσιμα στο πρόσωπό μου, που τα έδειξα και live» συμπλήρωσε, εξηγώντας κατόπιν τη διαδικασία που ακολουθήθηκε.

«Εκτός του ότι έχω χάσει τον ύπνο μου με αυτό το ινστιτούτο, έχω φτάσει να κάνω και… εξυπηρέτηση πελατών σε ένα κατάστημα που δεν είναι δικό μου. Παίρνω τηλέφωνο τη συγκεκριμένη κυρία και της λέω: επέστρεψε τα χρήματα στον κόσμο, δεν έμειναν ικανοποιημένοι. Επικοινώνησα μαζί τους μετά τις καταγγελίες και αυτό που μου είπαν είναι “να πάω διακοπές στο εξοχικό τους στην Αράχοβα. Με πιάνει μια κοπέλα που έκανε εκεί τα νύχια της και μου λέει ότι την τραμπούκισαν, να μην τολμήσει να ξαναπατήσει, της πήραν 500-600 ευρώ. Εκλαιγε και έβγαλα τα χρήματα και της τα έδωσα από την τσέπη μου» ισχυρίστηκε, ούσα έξαλλη, η Δήμητρα, περιγράφοντας συγκεκριμένα περιστατικά.

«Αισθάνομαι τόσο άσχημα, γιατί είναι άτομα που με εμπιστεύθηκαν. Δεν θα έκανα κακό σε κανέναν, καλύτερα να πέσει φωτιά να με κάψει» τόνισε στη συνέχεια ξεσπώντας σε δάκρυα. «Δέχτηκα μια επίθεση στο Instagram, ότι είμαι συνένοχη, μου έσκασαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου, ακούω να λένε ότι τους τραμπουκίζουν, ότι δεν θα τους ξαναδεί η μάνα τους. Εχω βίντεο από πολλές κοπέλες και γυναίκες που κλαίνε και μου λένε: “Θέλουν να μας εξαφανίσουν, μας κάνουν πραγματικό εκβιασμό”» κατήγγειλε στο τέλος η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr