Ο καταξιωμένος ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ότι ετοιμάζεται να κάνει τη διαθήκη του.

fasoulis2509

«Με αγχώνει εξαιρετικά ο χρόνος που περνά, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, απλά το υπομένεις. Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Δεν θα ήθελα να χάσω το μυαλό μου και το ακμαίο του σώματος. Σε λίγο καιρό θα κάνω διαθήκη για να πάει η περιουσία μου σε ανθρώπους που αγαπάω», ανέφερε ο Σταμάτης Φασούλης.

Stamatis Fasoulis

Και πρόσθεσε: «Έβγαλα χρήματα από αυτή τη δουλειά, αλλά όχι τόσα ώστε να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς να δουλεύω. Ζούσα άνετα και ξόδευα τα λεφτά μου σε ταξίδια. Δεν έχω καμία σχέση με τη λέξη οικονόμος.

fasoulis2513 Είμαι σκληρός διαπραγματευτής των χρημάτων. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τη ζωή μου γενικά. Στο θέατρο μπορώ να την στήνω όπως θέλω. Νομίζω ότι δεν φέρθηκα πολύ καλά στον εαυτό μου, θα έπρεπε να είμαι πιο αυστηρός και συγχρόνως πιο αγαπησιάρης. Είπα το ναι σε πράγματα που ήταν αηδία και είπα όχι σε πράγματα που ήταν εκπληκτικά. Δεν φέρθηκα καλά.

fasoulis2517Εκεί που αγαπάω είμαι το πιο εύκολο πλάσμα, είμαι δοτικός ίσως παραπάνω από ό,τι πρέπει πολλές φορές, τόσο που μπορεί να ενοχλεί τον άλλον. Αν μου αρέσει κάποιος άνθρωπος θα τον διεκδικήσω μέχρι θανάτου. Δεν έχω social media. Δεν θέλω ξένους ανθρώπους μέσα στο σπίτι μου να λένε τη γνώμη τους».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr