Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Μητέρα ξανά έγινε η Κατερίνα Μουτσάτσου. Η γνωστή ηθοποιός, που ζει εδώ και χρόνια στο Λος Άντζελες και έχει ήδη έναν γιο, έφερε χθες στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του γάμου της με τον Τσαρλς Κόμο.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή από την ίδια, καθώς ανάρτησε στο Ιnstagram την πρώτη φωτογραφία της με το νεογέννητο μωρό της.

Χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το φύλο ή το βάρος του, η Κατερίνα Μουτσάτσου φωτογραφήθηκε με το βρέφος μέσα στο μαιευτήριο! «Είσαι εδώ» έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα πάνω στο τρυφερό στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της σε μορφή story.

Δύσκολη εγκυμοσύνη

Αρχικά η εγκυμοσύνη της ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς, όπως είχε αποκαλύψει η Κατερίνα τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Η ηθοποιός, μάλιστα, είχε αναφέρει πως θεωρεί ότι πέρασε όλη η οικογένειά της κορωνοϊό, καθώς είχαν εμφανίσει τόσο η ίδια όσο και ο άντρας της και ο γιος της υψηλό πυρετό.

«Είμαι σίγουρη, ήταν τόσο βίαιο και βαρύ… 31 Ιανουαρίου αρρώστησε το παιδί, δύο μέρες μετά ο σύζυγος. Τους φρόντιζα για άλλες δύο μέρες και μετά έπεσα εγώ τέζα. Πυρετό για καμιά δεκαριά μέρες. Αυτός ο βήχας… Δεν μπορώ να τον περιγράψω. Εμείς το λέγαμε αστεία και οι γιατροί το αντιμετώπισαν σαν γρίπη. Οι γιατροί έδωσαν στον σύζυγό μου το φάρμακο για τη γρίπη και δεν τον έπιασε καθόλου. Ήταν σαν να μην το πήρε» είχε πει τότε η ηθοποιός, η οποία τώρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Πηγή: espressonews.gr