Δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο το 2021 για τον Λάκη Γαβαλά, αφού χθες το μεσημέρι ήρθε σε αντιπαράθεση με άνδρες της Αστυνομίας σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός επιχειρηματίας είχε σταθμεύσει παράνομα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Πατρέως και Κορίνθου, γεγονός που αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί που περιπολούσαν την περιοχή. Aμεσα τον ενημέρωσαν ότι για την παράβαση αυτή πρέπει να του πάρουν τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με την κατάθεσή τους, ο Μr Lak αντέδρασε, προσπαθώντας να διαφύγει όσο εκείνοι του αφαιρούσαν τη μία πινακίδα. Βέβαια, δεν το κατάφερε γιατί τον σταμάτησαν και τελικά αφαίρεσαν τόσο τις δύο πινακίδες του οχήματός του όσο και το δίπλωμά του για παράνομη στάθμευση και τον συνέλαβαν για απείθεια. Στη συνέχεια, όπως προβλέπεται, οι αστυνομικοί οδήγησαν τον γνωστό σχεδιαστή μόδας μέσα στο περιπολικό, με τον ίδιο να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και να τους φωνάζει «γιατί μου το κάνετε αυτό;». Τελικά οδηγήθηκε στο τμήμα όπου έβγαλε… selfie με τους αστυνομικούς και την ανέβασε στα social media!

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες ο Λάκης Γαβαλάς είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, γνωστοποιώντας στους ακολούθους του ότι είναι υποχρεωμένος να δίνει το «παρών» κάθε 1η του μήνα, καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής.

Πηγή: espressonews.gr