Η Σία Βοσκανίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day». Η μελαχρινή καλλονή μίλησε μεταξύ άλλων, για την παραμονή της στη βίλα, την σχέση της με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες του Bachelor και την απογοήτευση που νιώθει μετά την αποχώρηση της. Η ίδια αποκάλυψε πως θα ήθελε να κερδίσει την καρδιά του γοητευτικού Παναγιώτη η Νικολέττα.

«Νιώθω λίγο περίεργα γιατί δεν το περίμενα να αποχωρήσω εγώ. Σίγουρα χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Παναγιώτη. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές μαζί του και τα ραντεβού μας ήταν παραμυθένια. Είναι κάτι που οι περισσότερες κοπέλες θα ήθελαν να ζήσουν. Έκανα και κάποιες φιλίες στο σπίτι. Σίγουρα κρατάω όλες τις καλές στιγμές στο μυαλό μου», δήλωσε η πρώην παίκτρια του Bachelor.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η μόνη κοπέλα που δεν κάναμε πολλή παρέα ήταν η Βίβιαν. Είναι λίγο πιο σοβαροφανής και ξινή. Δεν έχει αυτό το πιο ζεστό που είχαν τα άλλα κορίτσια. Το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά με τη Βίβιαν ο Παναγιώτης. Πιστεύω ότι με εκείνη θα καταλήξει στο τέλος. Θέλω, όμως, αφού δεν κατάφερα εγώ να κατακτήσω την καρδιά του, αυτή να είναι η Νικόλ. Είναι πολύ καλό παιδί και έχει πολύ καλή ψυχή»

Πηγή: espressonews.gr