Ένας από τους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 1980 ήταν ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός εκείνης της εποχής όπως ήταν αναμενόμενο είχε πολλές κατακτήσεις. Μία από αυτές ήταν και η γυμνάστρια Σοφία Παθέκα γεγονός το οποίο εκμυστηρεύτηκε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up».

«Όταν είχε έρθει στην εκπομπή, γιατί εγώ ήμουν μικρό κοριτσάκι, ένας πρωταγωνιστής των 80s που εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του όταν ήμουν μικρή και ξαφνικά του μιλούσα στον ενικό… Ο πιο ωραίος πρωταγωνιστής των βιντεοταινιών, ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του, δεν έχανα ταινία. Μετά με τον Πρωινό Καφέ είχαμε κάνει ένα ταξίδι στη Βενετία με πλοίο, καθόταν δίπλα μου στο λεωφορείο κι έτρεμα ολόκληρη, είχα συγκινησιακή φόρτιση», είπε χαρακτηριστικά στην δημοσιογράφο της εκπομπής.

Στην ερώτηση αν είχε βιώσει τον ανταγωνισμό όταν δούλευε στην τηλεόραση, εκείνη απάντησε: «Ήμουν από τις τελευταίες γυμνάστριες που βγήκαν στην τηλεόραση, δεν είχαμε ανταγωνισμό.

«Είμαι 20 χρόνια παντρεμένη. Τα πάντα έχουν τύχει μέσα σε αυτά τα χρόνια. Όταν υπάρχουν γερές βάσεις σε ένα γάμο μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα. Η εφηβεία είναι δύσκολη περίοδος. Τα αγόρια χρειάζονται μια ειδική μεταχείριση», είπε στην συνέχεια για τον γάμο της.

Πηγή: espressonews.gr