Η Σοφία Παυλίδου έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές, όμως έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Θα βρεις το δάσκαλό σου».

Η γνωστή ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Χρήστο Φερεντίνο. Το ζευγάρι απέκτησε δύο γιους τον Δημήτρη και Κωνσταντίνο. Μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show», και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την σχέση με τον πρώην σύζυγό της, αποκαλύπτοντας ότι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

«Έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με τον Χρήστο Φερεντίνο. Μια σχέση για την οποία δουλέψαμε πολύ. Με το Χρήστο συναντηθήκαμε στο Λυκαβηττό. Είχα πάει σε μια συναυλία. Με φλέρταρε και… δέσαμε», είπε αρχικά ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδιά τους δηλώνοντας ότι «τα παιδιά μας είναι 18 χρονών στην Γ’ Λυκείου και δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα καλλιτεχνικά. Δεν θέλουν να μιλάμε γι’ αυτά και δεν θέλουν να φωτογραφίζονται».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στη συμμετοχή της στην «Φάρμα» και αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν σε οικειοθελή αποχώρηση.

«Έφυγα από τη Φάρμα, γιατί έπαθα πανικό. Ένιωσα ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στα αγωνίσματα. Το reality είναι ένα κοινωνικό πείραμα. Δε βγαίνει ο αληθινός σου εαυτός. Όλα διογκώνονται. Κολλάς σε πράγματα που δεν έχουν νόημα», εξήγησε στον παρουσιαστή της εκπομπής, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εμπειρία της με τον κορονοϊό, που κόλλησε μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι δήλωσε:

«Mόλις βγήκα από τη Φάρμα με επισκέφθηκε ένας φίλος για να με δει που ήταν θετικός και με κόλλησε κορονοϊό. Πρέπει να μην υπάρχει φόβος. Αυτό που δεν έχω ξαναζήσει ήταν ο πόνος στους μύες και ο δυνατός πονοκέφαλος.»

Τέλος, μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη πριν τρία χρόνια από συνάδελφό της, την οποία είχε καταγγείλει και έχει πάρει πλέον τη νομική οδό.

«Το κλασικό που ρωτούν όλοι είναι γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #Metoo. Γιατί δεν ήμουν εγώ η αφορμή. Έχω δεχθεί πάρα πολλές συγγνώμες “που δεν σε ακούσαμε τότε”, όταν μίλησα για αυτό το περιστατικό στη Φαίη Σκορδά. Ευχαριστώ τη Σοφία Μπεκατώρου και που άνοιξε τον δρόμο και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται η δική της περίπτωση με τη δική μου. Τότε ήταν μια περίοδος με ανοιχτά τα θέατρα και δεν είχα καμία στήριξη ούτε από συναδέλφους, ούτε από τα μέσα, ούτε από την παραγωγή.

Αυτό δεν με έκανε να ξεσηκώσω κάποιο κίνημα, συνδυαστικά με το ότι δεν ήθελα αυτό να επικοινωνηθεί γιατί είχα δύο παιδιά στην εφηβεία. Ήθελα να γίνει ήρεμα. Αν υπήρχε άλλη αντιμετώπιση από την άλλη πλευρά σίγουρα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς γιατί όλοι κάνουμε λάθη. Απεναντίας δεν ζητήθηκε συγγνώμη αλλά έγινε αυτό το πανηγύρι για ένα μήνα και δεν μιλούσα. Ο κόσμος νόμιζε ότι δεν μιλώ επειδή έχω άδικο ή προσπαθώ να το κρύψω», τόνισε.

Πηγή: espressonews.gr