Την Σοφία Βόσσου, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το πρόσφατο σύμφωνο συμβίωσης που έκανε η κόρη της, Ερασμία Μάνου, μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Δημάκη, ο οποίος εκτίει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

vossou 1

«Η Ερασμία είναι ευτυχισμένη. Δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητα των παιδιών, τώρα όμως θα μπορούν να βλέπονται με ελεύθερο επισκεπτήριο. Θα συμβιώσουν τα παιδιά, ο άνθρωπος δεν είναι ισόβια στη φυλακή. Οι πολλοί να προσέχουν όταν μιλάνε.

erasmia manou vossou dumakis92415

Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των πολλών. Εμένα με ενδιαφέρει η ψύχη μου να είναι καλά και το παιδί μου ευτυχισμένο. Σε όποιον αρέσουμε. Τα παιδιά είναι ερωτευμένα και δεν ασχολούνται με όλα αυτά. Αν θέλει το παιδί μου, θα ήθελα ένα εγγονάκι. Θέλω οι άνθρωποι να κάνουν αυτά που θέλουν οι ίδιοι και όχι αυτά που θέλουμε εμείς για εκείνους.»

erasmia manou vossou dumakis92485

Μετά το τέλος της προβολής του βίντεο πήρε τον λόγο ο Ανδρέας Μικρούτσικος και σχολίασε: «Συμφωνώ με τη Σοφία αλλά συμφωνώ επίσης ότι μπορεί να καταλάβει πως ο άλλος έχει κάποια ερωτηματικά. Με πήραν εκείνες τις ημέρες από την εκπομπή για να κάνω μία συνέντευξη στην Ερασμία.

mikroutsikos

Εγώ θα ήθελα περισσότερο να κάνω μία συνέντευξη στον Βασίλη. Το ερώτημα που θα είχα να βάλω είναι: πώς αποφασίζεις να είσαι με έναν άνθρωπο με δεσμούς, όταν δεν ζεις μαζί του, όταν δεν έχεις κοιμηθεί μαζί του, όταν δεν τον ζεις στην καθημερινότητα, που θα βγάλει και τα θετικά και τα αρνητικά;»

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr