Μαύρο στο ξύλο είχε κάνει η Αμπερ Χερντ τον Τζόνι Ντεπ τουλάχιστον τρεις φορές, όπως αποδεικνύουν φωτογραφίες που προσκόμισε στο δικαστήριο ο πρώην σωματοφύλακας του ηθοποιού, για να στηρίξει τον ισχυρισμό ότι εκείνος ήταν το αληθινό θύμα ενδοοικογενειακής βίας στον γάμο του με τη Χερντ και όχι το αντίθετο.

Ο Σον Μπετ αποκάλυψε ότι είχε τραβήξει τις εν λόγω φωτογραφίες σαν αποδεικτικά στοιχεία έπειτα από εκρήξεις βίας της νεαρής ηθοποιού σε βάρος του Ντεπ. «Ο κύριος Ντεπ τις χρειαζόταν σαν αποδεικτικά στοιχεία σε περίπτωση που η κυρία Χερντ επιχειρούσε να τον κατηγορήσει. Ήμουν κατηγορηματικός, ήταν σοβαρό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην σωματοφύλακας του ηθοποιού, ο οποίος παρουσίασε συνολικά τρεις φωτογραφίες στην έδρα. Το πρώτο περιστατικό, το οποίο συνέβη τον Μάρτιο του 2015, άφησε τον Ντεπ με «πρησμένο ζυγωματικό και βλέφαρο», ενώ το δεύτερο, τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, τον άφησε με γρατσουνιές στη μύτη και στα μάγουλα.

σελ 24 φ1 φ2 Snap56

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κατάθεση της νοσοκόμας του διάσημου πρωταγωνιστή, η οποία ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε να ψάξει ολόκληρο το σπίτι του πρώην ζευγαριού στην Αυστραλία για να βρει την άκρη του κομμένου δαχτύλου του ηθοποιού, μετά το ατύχημά του στη διάρκεια καβγά με τη Χερντ. Η Ντέμπι Λόιντ είπε πως, όταν μπήκε στο σπίτι, βρήκε σπασμένες τηλεοράσεις και γκράφιτι στους τοίχους. «Το σπίτι ήταν άνω κάτω» ανέφερε, προσθέτοντας ότι, όταν τελικά βρήκε το κομμένο δάχτυλο και το πήγε στο νοσοκομείο, άκουσε ένα σωρό φήμες για όσα είχαν προηγηθεί του τραυματισμού του. «Ακουσα ότι η Αμπερ τού πέταξε ένα μπουκάλι βότκας. Ακουσα ότι τον είχε χτυπήσει με ένα κινητό τηλέφωνο» είπε.

Νωρίτερα η κατάθεση του πρώην γιατρού του Ντεπ, δρος Ντέιβιντ Κίπερ, είχε περιπλέξει τα πράγματα, καθώς ο γιατρός κατέθεσε ότι είδε σπασμένα μπουκάλια, αλλά δεν είδε αίματα πάνω στα γυαλιά. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο Ντεπ, ερωτηθείς στα επείγοντα για τον τραυματισμό του, είπε ότι έκοψε το δάχτυλό του με μαχαίρι.

Η εκδίκαση της αγωγής συκοφαντικής δυσφήμησης που κατέθεσε ο Τζόνι Ντεπ σε βάρος της πρώην συζύγου του αναμένεται να διαρκέσει πολλές ημέρες.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr