Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στην ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και στις πρόσφατες δηλώσεις της Πηνελόπης Πιτσούλη για τον ηθοποιό.

«Η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης. Εμείς, ως σοβαροί πολίτες,  θα πρέπει να περιμένουμε τη δικαιοσύνη ως οφείλουμε και να δούμε τι ακριβώς θα κάνει εκείνη γιατί της έχουμε εμπιστοσύνη. Από την άλλη, το πειθαρχικό συμβούλιο συνεχίζει τις εργασίες του, θα φτάσουμε σε μια γενική συνέλευση που θα κάνει τις προτάσεις του για τη συγκεκριμένη περίπτωση και για τις άλλες περιπτώσεις και θα δούμε τι θα γίνει.

Έχουν έρθει διαφόρων ειδών καταγγελίες και για εργασιακά θέματα και για κακοποιητικές συμπεριφορές και για μη γνωστούς ανθρώπους. Βέβαια, τα κανάλια έχουν εστιάσει στους γνωστούς. Το θέατρο θα βγει πιο δυνατό. Κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς δεν θα είναι κοντά μας, αλλά ίσως έπρεπε να προσέχουν περισσότερο».

Όσο για τις δηλώσεις της Πηνελόπης Πιτσούλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»: «Αυτό το δήλωσε η Πηνελόπη που την αγαπάω και την εκτιμάω και ως μεγαλύτερη κάτι περισσότερο θα ξέρει. Εγώ θα αφήσω το χρόνο να δείξει τι θα γίνει».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr