Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από μία ομάδα νέων κοριτσιών για έναν γνωστό σεναριογράφο που διοργανώνει οντισιόν για ανύπαρκτες ταινίες.

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό από το Σπύρο Μπιμπίλα ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» τονίζοντας ότι υπάρχουν πλήθος καταγγελιών που έχουν φτάσει το Σωματείο και με τις οποίες φυσικά θα ασχοληθούν με τη σοβαρότητα που τους αρμόζει

«Το πειθαρχικό θα ασχοληθεί με όλες τις περιπτώσεις που έχουν φτάσει στο σωματείο γιατί είναι αρκετές. Και σήμερα το πρωί έφτασε ακόμα μία που δεν την περίμενα κιόλας. Έχουν φτάσει καταγγελίες για περίπου δέκα άτομα συνολικά. Σήμερα το πρωί με πληροφόρησαν ότι μια ομάδα νέων κοριτσιών που καταγγέλλουν γνωστό σεναριογράφο, που είναι και σε διάφορες θέσεις σε συμβούλια, που διοργανώνει οντισιόν για ανύπαρκτες ταινίες. Είναι πολύ λυπηρά όλα αυτά που μαθαίνω», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε λέγοντας ότι «δέχομαι αφόρητες πιέσεις για να καλύψω πράγματα. Αυτό που είπα, μη μου ζητήσεις παραπάνω. Επειδή ζούμε σε ένα χώρο που είμαστε όλοι φίλοι, βρισκόμαστε σε μια πάρα πολύ δύσκολη θέση κάποιοι άνθρωποι και στην πιο δύσκολη όλων είμαι εγώ. Επειδή θέλω να φτιαχτεί η κοινωνία, θέλω και τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα να σταθούν δίπλα μας, να αποκατασταθεί η αλήθεια και να διορθωθεί η χώρα μας».

Πηγή: espressonews.gr