Ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά τη παραμπομπή του Πέτρου Φιλιππίδη σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Αισθάνομαι βαθιά θλίψη για όλα αυτά που έχουν συμβεί. Θλίβομαι για την κατάληξη που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης…Ασφαλώς είναι κάτι δύσκολο και για εκείνον, και για μας και για τα κορίτσια που έχουν υποστεί κακοποίηση. Πιο πολύ θλίβομαι για τα κορίτσια που θα αναγκαστούν να ξαναζήσουν αυτά που έχουν ζήσει.

Αυτό είναι το πιο δύσκολο για τους ανθρώπους που θα αναγκαστούν να ξαναζήσουν όσα ήθελαν να σβηστούν από τη μνήμη τους. Τα κορίτσια αυτά δε το κάνουν για να γίνουν διάσημες. Κανείς δεν ξέρει το όνομά τος, κανείς δεν έχει δει τα πρόσωπά τους, δεν έχουν λοιπόν να περιμένουν κάτι από αυτό. Είναι λάθος να λέμε ότι τα κορίτσια αυτά το κάνουν για να κερδίσουν κάτι. Αν είχαν τέτοιο σκοπό θα είχαν βγει στα κανάλια, θα είχαν μιλήσει κάπου, αυτές δεν έχουν βγει πουθενά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος της ζωής μου, έχει παίξει ρόλο στην καριέρα μου, σε στιγμές προσωπικές, είχαμε δεθεί πάρα πολύ, ποτέ δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσε να φτάσει σε ακραίες καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση της πλευράς Φιλιππίδη μετά τη παραπομπή του σε δίκη για βιασμό και δύο απόπειρες

Κακές συμπεριφορές ξέραμε και για άλλους αλλά το είχαμε περάσει όλοι σαν το φυσιολογικό ότι δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά στη δουλειά μας από ανθρώπους που έχουν εξουσία. Αυτό απεδείχθη ότι ήταν μεγάλο λάθος και θα έπρεπε να έχουμε συγκρατήσει όλοι ανθρώπους όπως τον Πέτρο να μη φτάσουν σε ακρότητες», κατέληξε.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr