Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Δημητρίου στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη. Μάλιστα ο γνωστός δικηγόρος θύμισε στην παρουσιάστρια ότι οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά ενώ την ρώτησε γιατί γράφει με διαφορετικό τρόπο το όνομά της από τη σύζυγό του.

«Θέλω να σου θυμίσω ότι όταν ήμασταν 15 χρονών, σου ζήτησα σε πάρτι να χορέψουμε μπλουζ. Δέχτηκες και εκ τότε εγώ σε παρακολουθούσαν στην πορεία σου, και ήλπιζα ότι… Στην Ελεωνόρα δε το έχω πει αλλά και κακούργημα να ήταν θα είχε παραγραφεί», είπε ο Σπύρος Δημητρίου.

Στη συνέχεια ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε και στον λόγο που επέλεξε να ακολουθήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα καθώς και σε έναν επίμονο θαυμαστή της συζύγου του που της στέλνει καθημερινά μηνύματα.

Όσο για τη γνωριμία του μαζί της και τον γάμο τους που έγινε μέσα σε μόλις πέντε μήνες είπε: «Την ήξερα την Ελεωνόρα και την θαύμαζα. Το βράδυ μετά την κηδεία του πατέρα μου ήθελα να βγω. Με πήρε η Σάννυ και μου πρότεινε να βγούμε για ποτό. Όχι ένα… Τριάντα ήθελα! Και εκεί ήταν και η Ελεωνόρα. Τότε μας σύστησαν, η Ελεωνόρα με γνώριζε φατσικά. Και της λέω: “Για να μην μακρηγορώ, είμαστε ζευγάρι και δεν το ξέρεις”. Της άρεσε μπορώ να πω αυτό… Προτιμήσαμε η σχέση αυτή να εξελιχθεί μέσα από τον γάμο. Και της είπα πως αν πετύχει, πέτυχε. Αν δεν πετύχει, εκτός από το διαζύγιο, θα έχουμε μια ιστορία της προκοπής να διηγηθούμε σε σχέση με παλιά. Φαίνεται να πετυχαίνει πάρα πολύ. Εγώ θα το συνιστούσα σε όλους».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους που είδαν το φως της δημοσιότητας, τον γάμο αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδάκι.

«Πάντα όταν έβλεπα φωτογραφίες σε περιοδικά με ζευγάρια δεν πίστευα ότι γίνεται αυτό, έλεγα πάντα ότι είναι στημένα αλλά τελικά γίνονται. Νιώθω αμήχανα όταν βλέπω τον εαυτό μου έτσι. Ήταν η πιο ωραία φάση που ήμασταν τόσο λίγοι. Η οικογένειά μου χάρηκε πάρα πολύ. Η μητέρα μου έχει κάνει κόμμα με τη σύζυγο…. Μακάρι να ίσχυαν αυτά που λένε για εγκυμοσύνη», είπε εξηγώντας πως ένα παιδί δεν περιορίζει την ευτυχία ενός ζευγαριού αντιθέτως.

Πηγή: patrastimes.gr