Σχεδόν οκτώ μήνες μετά τη σοκαριστική καταγγελία της Μαρίας Δεληθανάση περί ξυλοδαρμού της από τον Κώστα Δόξα και την απάντηση του τραγουδιστή ότι δέχθηκε βάναυση επίθεση από την πρώην σύζυγό του, η οποία του κάρφωσε ένα… στιλό στο κεφάλι, οι δυο τους διασταύρωσαν και πάλι τα ξίφη τους, με αφορμή αυτή τη φορά την επιμέλεια της τεσσάρων ετών κόρης τους!

  • Από τη
    Μαρία Μεϊμάρη

Οι πρώην σύζυγοι, που θυμίζουν σε πολλά τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Ο πόλεμος των Ρόουζ», βρέθηκαν χθες αντιμέτωποι στο Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης (Πολιτικό Τμήμα – Οικογενειακό), όπου συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα και η έφεση που κατέθεσε ο Κώστας Δόξας κατά της απόφασης, που έδινε την αποκλειστική επιμέλεια του μικρού κοριτσιού στη μητέρα του.

Συγκεκριμένα, με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο τραγουδιστής ζητάει να ανατεθεί σε εκείνον η επιμέλεια του παιδιού, να μειωθεί το ποσό της διατροφής που κατέβαλλε μηνιαίως για εκείνο στα 300 ευρώ, από τα 500 ευρώ που του είχε επιδικαστεί, καθώς και να σταματήσει να πληρώνει μηναία διατροφή ύψους 100 ευρώ στην πρώην συζυγό του.

Ο Κώστας Δόξας είχε στο πλευρό του στο δικαστήριο τον αδελφό του, επίσης τραγουδιστή Ακη Δείξιμο, ο οποίος κατέθεσε και ως μάρτυρας στη δίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ακης Δείξιμος ισχυρίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου πως εξαιτίας της αρνητικής δημοσιότητας που έλαβε ο αδελφός του μετά τις καταγγελίες για κακοποίηση δυσκολεύτηκε πολύ να βρει δουλειά και ότι πλέον εργάζεται δύο φορές την εβδομάδα σε νυχτερινό μαγαζί στην Πάτρα, παίρνοντας για κάθε εμφάνιση 200 ευρώ.

Η συνήγορος της Μαρίας Δεληθανάση, Αρτεμις Διαλυνά, από την πλευρά της προσκόμισε στο δικαστήριο έγγραφα που αναρτήθηκαν στα social media, από τα οποία φέρεται ότι προκύπτει πως ο τραγουδιστής εργαζόταν όλο αυτό το διάστημα. Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του «Your Face Sounds Familiar» φέρεται ότι πραγματοποίησε τρεις συναυλίες και τραγούδησε σε δύο γάμους, ενώ εμφανίζεται και σε άλλα δύο μαγαζιά στην Αθήνα, εκτός από εκείνο στην Πάτρα. Συν τοις άλλοις, φέρεται ότι έχει εισοδήματα από την ενοικίαση δύο σπιτιών.

Η διατροφή

«Αντιθέτως, η πρώην σύζυγός του ξεκίνησε να εργάζεται τον Οκτώβριο σε γκαλερί, λαμβάνοντας 400 ευρώ τον μήνα» ανέφερε η κυρία Διαλυνά, προσθέτοντας πως από τον περασμένο Ιούλιο ο Κώστας Δόξας είτε δεν κατέβαλλε το ποσό της διατροφής είτε το κατέβαλλε αργοπορημένα ή τμηματικά.

«Είναι κρίμα να ζητάει τη μείωση του ποσού της διατροφής προς την κόρη του, επικαλούμενος ότι δεν εργάζεται, αλλά όχι μόνο εργάζεται, αλλά είναι και από τους καλλιτέχνες που θεωρούνται επιτυχημένοι στον χώρο τους και έχουν ζήτηση στις συνεργασίες τους» δήλωσε η κυρία Διαλυνά στην «Espresso». Η εφημερίδα προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τη δικηγόρο της άλλης πλευράς, αλλά δεν κατέστη εφικτό.
Ήταν αρχές Μαρτίου και ο γνωστός τραγουδιστής συμμετείχε στον έβδομο κύκλο του σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar», όταν η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία υπήρξε παντρεμένος σχεδόν τρία χρόνια και απέκτησαν μαζί μία κόρη, τον κατήγγειλε για επαναλαμβανόμενους ξυλοδαρμούς εις βάρος της, ακόμη και κατά τη διάρκεια της κύησης, και υπέβαλε μήνυση και αγωγή εναντίον του, δημοσιοποιώντας μάλιστα φωτογραφίες της με μώλωπες στο πρόσωπο.

Με δήλωσή του, ο Κώστας Δόξας χαρακτήρισε παντελώς αβάσιμες τις καταγγελίες, τονίζοντας ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα δικαστικά έγγραφα, στα οποία η πρώην σύζυγός του παρουσιαζόταν να έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, αλλά ισχυρίστηκε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του ότι και ο ίδιος είχε δεχτεί βάναυση επίθεση από τη Μαρία Δεληθανάση, η οποία του είχε καρφώσει στο κεφάλι ένα στιλό και τον είχε κλείσει για ώρες στο μπάνιο του σπιτιού τους! Σημειώνεται ότι το πρώην ζευγάρι δεν έχει πάρει διαζύγιο επισήμως, και γι’ αυτόν τον λόγο αναμένεται στα τέλη του μήνα να συναντηθούν και πάλι σε κάποια δικαστική αίθουσα.

Πηγή: espressonews.gr