Έκπληξη πάνω από τα σύννεφα για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου. Ποιος είπε ότι ο κορονοϊός μπορεί να κρατήσει χώρια μια οικογένεια; Όποιος και να το είπε, σίγουρα δεν είχε στο μυαλό του τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της ιταλικής Λέτσε, δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο μακριά από τη γοητευτική σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους, Αφροδίτη, Κωνσταντίνο και Βασίλη.

Μπορεί στις αρχές του φθινοπώρου το ζευγάρι να είχε αποφασίσει να φύγει ο μπαμπάς Πάνος στη γειτονική χώρα για να δουλέψει και η μαμά Ζέτα να μείνει στην Αθήνα με τα παιδιά, κρίνοντας τότε ότι αυτό ήταν το καλύτερο για εκείνους λόγω της πανδημίας, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν κι από τις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε βρίσκονται και πάλι όλοι μαζί στο σπίτι τους, στην πόλη Λέτσε του ιταλικού Νότου.

Μάλιστα, ο τρόπος που έγινε αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί κινηματογραφικός, αφού ο Παναγιώτης έκανε έκπληξη στη Ζέτα ναυλώνοντας ιδιωτικό αεροσκάφος για τη μεταφορά της οικογένειάς του με ασφάλεια στη γειτονική χώρα.

«Όταν σε ρωτάει ο άντρας σου “1 ή 2” και το 2 είναι η ωραιότερη έκπληξη. Τόσο ωραία, που ξεχνάς να ρωτήσεις “το 1 τι ήταν;” Και η έκπληξη; Να ταξιδέψει από την Ιταλία στην Ελλάδα και να έρθει να μας πάρει να καραντινίσουμε ΜΑΖΙ… Γιατί το ΜΑΖΙ είναι που μετράει και ενώνει κάθε απόσταση και όλες τις καταστάσεις» σχολίασε η Ζέτα Θεοδωροπούλου σε σχετική ανάρτησή της στο Instagram, ενώ δεν παρέλειψε να ποστάρει στιγμιότυπα από την ιδιωτική οικογενειακή πτήση με προορισμό την Ιταλία, που διήρκεσε μία ώρα και δέκα λεπτά.

Πηγή: espressonews.gr