Η Ελένη Φουρέιρα το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος ενωπίω». Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε και για την καταγωγή της, καθώς και τον ρατσισμό που βίωσε σε μικρότερη ηλικία. Το απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» και σχολιάστηκε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Καμιά φορά μπορεί για τους λάθος λόγους που εσύ όμως τότε θεωρείς σωστούς να πεις ένα ψέμα, αλλά δυστυχώς μετά εγκλωβίζεσαι. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί η Ελένη Φουρέιρα, πολύ πριν να αποκαλυφθεί ότι είναι από την Αλβανία και όχι από το Μεξικό να ήθελε να το μοιραστεί με τον κόσμο, αλλά πώς να βγεις και να πεις «σας είπα ψέματα». Και τελικά, όταν αποκαλύφθηκε αυτό με τον έναν ή τον άλλον τρόπο λυτρώνεσαι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχει η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Προσωπικά, επειδή δεν είμαστε στη ζωή κάποιου για να ξέρουμε πως εξελίχθηκαν τα γεγονότα, μπορεί ως Ελένη να ήθελε να λυτρωθεί νωρίτερα, αλλά όταν σε συνοδεύει ένα σενάριο, είναι δύσκολο».

Πηγή: espressonews.gr