Μέσα στη θεατρική παράσταση «Κωλόκαιρο» άνθισε ερωτική λιακάδα.

pagidevmenoi2417Ο πρωταγωνιστής Στάθης Σταμουλακάτος και η Βασιλική Διαλυνά, όπως ακούγεται στους καλλιτεχνικούς χώρους, είναι το νέο ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι της πόλης. Μάλιστα, ο ηθοποιός βρίσκεται σε διάσταση πλέον με τη σύζυγό του, με την οποία ήταν παντρεμένος επί είκοσι χρόνια, ενώ η Βασιλική Διαλυνά χώρισε με γνωστό δημοσιογράφο μεγάλης πολιτικής εφημερίδας.

stamoylakatos4445
Με τη σύζυγό του

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στο πλαίσιο της παράστασης όπου αυτός υποδύεται τον Σοφοκλή έναν άνδρα που γυρίζει στην Ελευσίνα ύστερα από πέντε χρόνια για την κηδεία της μητέρας του και επισκέπτεται το μπουζουξίδικο Διυλιστήριο. Οταν τον βλέπει η τραγουδίστρια σύζυγός του, η Μαρία (Βασιλική Διαλυνά), τον ξεμπροστιάζει γιατί εξαφανίστηκε από όλους και όλα ξαφνικά μια νύχτα και την άφησε διαλυμένη να ψάχνεται. Μέσα στο αλκοόλ, στο τσιγάρο, στα σκυλοτράγουδα τον ρωτά χρησιμοποιώντας πολλά κοσμητικά «γιατί έφυγες, ρε;». Να θυμίσουμε ότι ο Σταμάτης Σοφοκλέους είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», ο αριβίστας δικηγόρος και αιτία όλων των κακών και πατέρας του δολοφόνου Αγγελου, Αλέκος Χατζής. Στη σειρά είναι παντρεμένος με την Υβόννη (Ταμίλα Κουλίεβα), με την οποία έχει μια έντονα συγκρουσιακή και ανταγωνιστική σχέση.

202106020956380.0583 SONIA LIZA KENTRMAN STATHIS STAMOYLAKATOS 162021

Ο ίδιος είχε πει για τον χαρακτήρα του και τον ρόλο του στους «Παγιδευμένους»: «Δεν μου αρέσει να μιλάω και αυτό είναι το μόνιμο παράπονο της γυναίκας μου, με την οποία είμαστε μαζί πάνω από 20 χρόνια. Η γυναίκα μου ντρέπεται να με δει στο θέατρο, δεν μπορεί να συνηθίσει αυτό που βλέπει στο σπίτι με αυτό που είμαι επάνω στη σκηνή». Από την άλλη μεριά η ωραία Βασιλική Διαλυνά σε συνέντευξή της είχε πει για τις σχέσεις: «Για να είμαι καλά με τη σχέση που μπορεί να έχω ανά περιόδους της ζωής μου χρειάζομαι αυτή την ισορροπία μεταξύ γης και αέρα, ας πούμε.

stamoylakatos4458

Όταν είμαι, πάντως, πάρα πολύ ερωτευμένη, δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο. Αυτή είναι η αλήθεια. Και εννοώ, βέβαια, όταν είμαι καλά ερωτευμένη και λειτουργούν όλα τέλεια, τις σχέσεις μου. Το πάω μέχρι τέλους, το εξαντλώ, το παλεύω. Αλλά, όταν τελειώνει μέσα μου, έχει τελειώσει, δεν υπάρχει γυρισμός. Τα τελειώματα των σχέσεων, ειδικά όταν είναι δύσκολα, είναι κάτι στενάχωρο».

Διαβάστε επίσης: Ο «εισαγγελέας Μαυρίδης» πριν τους «Παγιδευμένους» είχε παίξει σε ταινία με την Έιπριλ του «Grey’s Anatomy»

Πηγή: espressonews.gr